Home » Underholdningen til Markus Rivas fortjener den dårligste vurderingen på Show Displays

Underholdningen til Markus Rivas fortjener den dårligste vurderingen på Show Displays

by Thure Lindhardt

Om kvelden torsdag 30. september ble den ukentlige programserien til showet «Nesten perfekt middag» avsluttet på TV3 og det avgjørende måltidet ble tilberedt av musikeren og regissøren for programmet «X Factors» Markus Riva.

Det underholdende kulinariske showet «Almost Perfect Dinner» samlet et morsomt selskap denne uken – folk fra teamet til sangshowet «X Factors» besøkte hverandre: musikkprodusent Maija Sējāne, stylist Indra Salceviča, stylist og artist Arvils Linde og musiker » X- Factor-sjef Markus Riva.

Markus Riva, som har vært veganer i rundt to år, var den sterkeste kritikeren i selskapet denne uken. Til slutt var det tid for å lage mat selv og underholde gjestene.

— Jeg hadde nesten ingen rester. Markus Riva sørger over kveldsmaten på Salcevica

Ved matbiten bød verten gjestene på en matbit med vegansk tako, noe som ble satt pris på av alle.

Med trioen som bekymret seg for å skjemme bort Mark vegan hele uken, var det på tide for ham å etterligne den vennligheten og omsorgen i kveld. I tillegg til dampede grønnsaker og vannmelonbiff ble det servert noe fra «normalmenyen» – fetaost.

Vannmelonbiffen var den største overraskelsen for spiseren, men ikke alle kjente på den. «Kanskje jeg foretrekker å definere det som en søt rett. Det er akkurat det jeg tviler på at jeg ville servert gjestene mine, sa Maija.

Maija Sējāne blir syk i nærheten av henne etter å ha hatt det gøy på middagsshowet

Ikke alle gjestene var begeistret for desserten – en vegansk ferskenkake.Det var absolutt ikke Mayas smak, Indras kake virket deilig, men for andre gang ville hun ikke velge den, mens Arvils var glad for det veganske kjøkkenet.

«Min nåværende mening om vegansk mat er at alt er enten salt eller søtt,» konkluderte Indra etter måltidet. «Jeg kunne nok ikke vært veganer.»

Etter at den ble avhengig var det tid for underholdning og selskapet, med Markus i spissen, dro på treningssenteret. Den planlagte aktiviteten utløste imidlertid ikke positive følelser hos alle. Den sureste familien ble vist og klaget av Indra, som kom for å trene, noe som etter deres mening var uegnet til trening og sko. Underholdningen, som er vurdert separat av gjestene til showet «Nesten perfekt middag» i den nye sesongen, er vurdert av stylisten med kun fem poeng.

Ifølge Maija var kveldsunderholdningen mer en jobb, men den fikk skryt for sin nære tilknytning til kveldens programleder. Underholdningsferdighetene til Maija og Arvils Markus Rivas ble vurdert med åtte poeng hver.

En tur gjennom vegansk mats verden ble vurdert av Markus sine gjester med 26 poeng, kveldens stemning – med 29 poeng, men i den samlede rangeringen gikk vinneren og hovedpremien denne uken til Maija. Les her hvordan det gikk med Maija den første natten!

You may also like

Leave a Comment