Home » Z. Matonia ble leder av Yara Business Service Center i Litauen

Z. Matonia ble leder av Yara Business Service Center i Litauen

by Thure LindhardtSendt: 14.12.2021 12:55

Zuzana Matonien, leder av Yara European Business Services Center. Foto av Yara

Zuzana Matonien er utnevnt til leder for European Business Services Center i den litauiske avdelingen til den internasjonale mineralgjødselprodusenten Yara International. Den nye lederen utvikler selskapet videre ved å ansette 130 finansspesialister i løpet av neste år og harmonisere de pågående prosessene.

Mr. Matonien har vært på Yara Business Center for fjerde år på rad, og startet sin karriere i Smurfit Kappa, et selskap som lager bølgepappemballasje og -stander.

Den nye lederen håper å forbedre kundeopplevelsen og understreker viktigheten av sosialt ansvarlige aktiviteter.

European Business Services Centre er allerede ansvarlig for å levere produkter av høyeste kvalitet og andre løsninger som trengs av kunder over hele Europa, sa Matonien. I selskapet legger vi særlig vekt på kombinasjonen av sosialt ansvarlig handling og teknologisk modernisering. For eksempel avduket Yara nylig verdens første fullt autonome containerskip som sparer 1000 tonn CO2-utslipp årlig.

Mr Matonien hevder at pandemien førte til en løsning på de eksisterende problemene, gitt alle muligheter til å optimere leveringsprosesser og takle økende bestillinger. Ifølge lederen mangler det ikke på spesialister innen deres felt i Litauen, noe som er svært viktig for den videre utviklingen av selskapet.

Vi har i dag over 300 ansatte. Vi vokser jevnt og trutt og tar på oss flere og viktigere funksjoner, slik at vi kan forvente minst 130 flere nye medarbeidere i nær fremtid. Vi vil tilby neste års kandidater et bredt spekter av stillinger: Vi skal ansette leverandørkjedespesialister, dataanalytikere og kjøpe innovasjoner, sier Z. Matonien.

Yara International er et norsk selskap som opererer i 60 land rundt om i verden og sysselsetter rundt 17 000 personer. Yara European Business Services Centre vil åpne i Vilnius i slutten av 2018.

Velg selskapene og emnene som interesserer deg. Kilder.