Home » Utgivelse. Polske håndballspillere knust av nordmennene. rekord nederlag

Utgivelse. Polske håndballspillere knust av nordmennene. rekord nederlag

Begynnelsen av turneringen var utmerket for de hvit-røde. Det startet med en 36-31 seier over Østerrike og deretter en 29-20 seier over Hviterussland. Først i tredje runde var tyskerne bedre enn Patryk Rombls lag og vant 30:23. I andre runde sto polakkene overfor en annen vanskelig utfordring, nemlig en kamp med Norge. Dette er et lag som vant verdensmesterskapet på andreplass i 2017 og 2019 og EM-bronsemedalje for to år siden.

se videoen
Vår mann i Barcelona og PSG. Syprzak: Jeg ble kastet på dypt vann

Slik er situasjonen i håndballgruppa! Polakkene må skape oppsikt

Begynnelsen på møtet var jevn. Nordmennene startet med et tomåls overtak, men mistet det raskt igjen. Den balanserte kampen varte noen minutter til stillingen var 6:6. Da så stolpene ut til å ha blitt trukket fra pluggen. Det polske laget gjorde mange feil i kampen, som nordmennene utnyttet hensynsløst. Polakkene hadde kolossale problemer i posisjonsangrepet. Bare Sićko skuffet ikke i det polske laget, som scoret flest mål, bombet Norges mål fra langt hold og generelt gjorde sitt beste, men vennene hans hjalp ham ikke. Arkadiusz Moryto, som var 100 % effektiv i straffesparkkonkurransen, gjorde også jobben sin.

De andre spillerne utgjorde ingen trussel mot det norske målet.i. Sagosen, Barthold hadde også gode spill. Selv da polakkene scoret, angrep nordmennene umiddelbart og svarte i løpet av sekunder. Kornecki var praktisk talt hjelpeløs i mål. Polens spill ble ikke bedre før på slutten av første omgang, så Partyek Romblas spillere gikk til pause med stillingen 15:21.

Marcin Lijewski— Håndballen er blitt fryktelig myk. Han svelget en tann og fortsatte å leke. «Jeg har vegetert» [nieDawny Mistrz]

Du kan også finne mer sportsinnhold på Gazeta.pl!

Polens tap med Norge i EM i håndball. deklassifisering etter pause

Dessverre, hvis noen forventet at Polen skulle bli gjenfødt i andre omgang, ble de alvorlig skuffet. Spill Polen falt enda mer fra hverandre. Det norske forspranget vokste i et alarmerende tempo. Etter 10 minutter var nordmennene allerede 10 mål foran, og denne ledelsen vokste enda mer. Polakkene klarte ikke å bryte gjennom det norske forsvaret, selv om de på et tidspunkt spilte uten keeper. Men det hjalp heller ikke. Selv når skuddet var vellykket, sto en norsk keeper på stolpen. Og nordmennene begynte å ha det gøy i angrep og falt mye. Femten minutter før slutt var det klart hvem som skulle gå seirende ut av denne duellen. Nordmennene byttet hele lagoppstillingen og spilte sitt eget uten å tillate seg et svakhetsøyeblikk. Til slutt ble polakkene knust 31:42. Ingen lag har tapt så mange mål i en enkelt kamp i denne turneringen.

Nederlaget mot Norge gjorde situasjonen til polakker i gruppen mye vanskeligere. Det hvit-røde laget ligger foreløpig på sisteplass med 0 poeng. Polen har ikke tid til å tenke på dette nederlaget fordi de spiller mot Sverige på fredag. Dette møtet begynner klokken 18.00

Spillet Polen - Tunisia i håndball-VM.  Arkadiusz Moryto angriperDette er tabellen etter Polens nederlag i europeisk håndball. Vi er på veggen