Home » Verdensmesteren møtte presidenten og unge brytere – ePiotrkow.pl

Verdensmesteren møtte presidenten og unge brytere – ePiotrkow.pl

by Catherine Monroe

Onsdag ettermiddag møtte hennes eldre klubbkollega og regjerende verdensmester Magomedmurad Gadjiev de unge bryterne i sportsklubben Piotrków. Etter bildene og diskusjonene med juniorene ble det holdt en kort seremoni der gullvinneren fra Norge mottok gratulasjoner og symbolske gaver fra presidenten i Piotrków, Krzysztof Chojniak, og AKS-aktivister.

– Jeg føler meg alltid veldig komfortabel her i Piotrków og det er alltid noen som venter på meg og ønsker meg velkommen. Jeg kan si at jeg allerede har mange kolleger og venner her. Jeg er også veldig glad for at presidenten ønsket å møte meg igjen og besøke oss – sier Murad Gajiev.

President Krzysztof Chojniak viste også til det forrige møtet med Piotrków-bryteren AKS, som fant sted før hans avreise til de olympiske leker i Tokyo. – Jeg var da overbevist om at dine ferdigheter, talent og hardt arbeid snart ville gi deg en medalje. Det ble litt kort i Japan, men på verdenscupen har vi allerede nådd målet vårt. Gratulerer! han sa.

Murad mottok forskjellige gaver fra presidenten og AKS-aktivister og belønnet Krzysztof Chojniak med en gave som han hadde tatt med tilbake fra hjemlandet Dagestan.

Mesteparten av tiden og gleden ga Murad imidlertid til de unge wrestling-adeptene som var klare til å snakke med idolet sitt og ta bilder. VM-gullvinneren selv var like henrykt over å kunne tilbringe tid med spillerne som AKS «håper på videre suksesser i fremtiden.

– Jeg tror at det å jobbe med barn og unge er det viktigste, fordi de er fremtiden vår. Hver gang jeg er i Piotrków prøver jeg å besøke dem på trening, snakke litt, fortelle dem noe og vise dem hva jeg kan – understreker Gadzijew.

Vi vil minne om at medaljen Murad vinner i Oslo er det første gullet i verdensmesterskapet i polsk fribrytings historie.

You may also like

Leave a Comment