Home » Vi vet hva du gjorde forrige uke

Vi vet hva du gjorde forrige uke

by Thure Lindhardt

Gåsen, som ble erstattet av Rožupe Sīļi på det meteorologiske kartet fordi den kunne være stolt av det tykkeste snølaget. «Å, jeg forstår!» Gjess teller for slikt svik. «Så husker vi solbudet Ramon fra LTVs» Morning Pornorama «som ber deg bli med i Varaklani, bli med i Visegrad-gruppen, og du vil aldri vite om snøen allerede har nådd et navngitt sted eller ikke!»

I årevis ville snøen ha skapt overskrifter på nyhetsportaler, men denne gangen ble den overgått av en smittsom og sykelig feig variant fra Sør-Afrika som drev det indiske deltaet og krevde et navn. «Alt som ikke dreper oss gjør oss sterkere og prøver igjen,» sa menneskeheten trist og kalte den nye cowboyen en omicron. Siden det var den femtende bokstaven i det greske alfabetet, var det endelig klart hvor mange virus vi i det stille hadde overlevd siden den fjerde bokstaven, deltaet, og hva vi kan forvente i nær fremtid, fordi den neste bokstaven i det greske alfabetet var pi. Og det var tydelig at Bill Gates oppfant feigingen i dag fordi han var like påtrengende, kjedelig og konstant oppdatert som alle produktene hans har vært før.

Med dette i bakhodet, valgte Kariņpaps et totalt uhensiktsmessig øyeblikk for å motta sin tredje vaksine – for øyeblikket brydde ingen seg om den bare skulderen hans, nålen som skulle stikke hull i den, vaksinen han hadde brukt, eller hva han hadde spist til frokost før piercingen. Den røde løperen ble ikke rullet ut foran supermarkedet og den skruppelløse Šimkus spilte ikke, men dagen etter var ikke portalene fulle av historier fra Kariņpapa om hvor komfortabel han har det, hvordan alle anbefales til den tredje potten , og hvor lenge han vil være etter den fjerde turen. Selv om Kariņpaps ikke lenger er så overbevist om at han under påvirkning av Omicron, etter vaksinasjon, vaksinasjon og vaksinasjon, oppnådde udødelighet, kan forutsi fremtiden og krysse gaten ved rødt lys, men det var selvfølgelig bare retorikk.

I mellomtiden hadde regjeringen en fullstendig mangel på smør og strømbrudd ved å sette obligatoriske testkrav. Først ville de innføre obligatoriske medarbeidertester, så også obligatoriske tester ved ankomst til Latvia, så ville de ha det testet, men disse ideene måtte forlates. Til slutt bestemte myndighetene at personalet ville frivillig gi neseprøver, spytting i flasker, rektale tester og annen rask antigentesting, det samme ville turister, som nå kunne melde seg frivillig og teste seg selv hvis de ikke hadde noe å gjøre. Det var håpet at Latvia på denne måten ville oppleve en turismeboom uten sidestykke, ettersom mange utlendinger ønsker å besøke landet der prøver tilbys på flyplassen som den viktigste underholdningsbegivenheten.

Heldigvis var i hvert fall julemarkeder tillatt. Selv om de kun kunne gå inn i det grønne regimet med spray eller pasienter, måtte forhandlere og markedsbesøkende ha på seg munnkurv, tamponger, ørepropper og masker, men forhandlerne måtte holde en avstand på minst to meter mellom salgsstedene, 22 meter mellom kl. hver besøkende og 222 meter mellom dem de individuelle artiklene. – På grunn av ulike diskusjoner og avtaler var vi noen uker forsinket, men vi har blitt enige om et kompromiss, og julemarkedet i trygge omgivelser vil bli holdt til jul i stedet for midtsommer, som opprinnelig planlagt, sier forretningsturist Vitenberg.

Noen et sted hadde sluppet ut en and som kanskje mangler vaksinasjonsdosen i Latvia, og for å få bukt med de onde løgnene fikk Eva delegert hovedvaksinasjonen. «Det er flere vaksiner enn noen gang før,» sier flinke Eva. «Det er for tiden mer enn en million vaksiner av alle typer tilgjengelig i Latvia.» Etter å ha fått vite om slike tall, gned innenriks- og forsvarsdepartementene hendene sammen, noe som fikk dem til å dekke den latvisk-hviterussiske grensen med vaksiner – i det minste inntil flere ruller med piggtråd ankom. Selv Europas ledende skuespiller von der Lejcan, som kategorisk ikke ønsket å inkludere ordet «gjerde» i vokabularet sitt, kunne ikke protestere mot en slik tilnærming.

Og et møte med NATOs utenriksministre fant sted i Riga, til hvis ære denne gangen ikke engang snøen ble malt ekstra hvit og ikke alle veier var helt stengt. Det føderale utenrikskontoret understreket at en ekstremt verdifull diskusjon om det nye strategiske konseptet for alliansen hadde funnet sted på toppmøtet, men uten Brown Tactical Attack fra Mechanized Brigade of Land Forces og NATOs generalsekretær Stoltenberg i Adazi. ingen ville ha lagt merke til hendelsen. Katten ble en mer populær influencer enn Kivičs, som emigrerte til Norge.

You may also like

Leave a Comment