Home » Video: En stein falt på en BMW i Norge

Video: En stein falt på en BMW i Norge

by Thure Lindhardt

På vei til den populære Trollstigen eller «Trolltrappen» i Norge, rullet en relativt stor stein utfor et stup og traff en vei. Heldigvis led ikke folk i denne ulykken, selv om sjokket var stort. Slike hendelser er også sjeldne i regionen, ifølge Dagladet.

Innholdet fortsetter etter visning

reklame

«Takk Gud for en ny mulighet,» sa Mārtiņš Kalme fra Latvia, hvis BMW-bil ble rammet av hendelsen, til lokale medier. Tre andre personer satt i bilen sammen med ham og dro på turisttur sammen.

Avisen har også et videoopptak av denne ulykken, som ble tatt opp på en videospiller fra en annen bil. Den viser at flere biler kjører på den smale fjellveien og to steiner ruller utfor den flate stupet: Den ene landet på panseret til BMW-en, den andre rullet nedover veien bak bilen.

Som man kan se i videoen og Kalme selv fortalte journalistene, stoppet han ikke umiddelbart etter sammenstøtet fordi han antok at andre ville komme etter en stein, så han tråkket på gassen i stedet for bremsepedalen. Denne avgjørelsen viste seg å være riktig, og derfor ble den andre steinbilen ikke skadet.

Hendelsen skjedde søndag 23. Veien til Trollstigen var åpen de to første dagene av denne sesongen etter å ha blitt inspisert fredag ​​av en lokal geolog som sa at veien var trygg. Lokale myndigheter registrerer at det av og til går småskred på denne veistrekningen, men det er svært sjelden at en stein treffer en bil eller person. Foreløpig er myndighetene pålagt å bore i vanskelig tilgjengelige områder for å se om det er fare for nye skred.

Selv om BMW ble så skadet av ulykken at det ikke lenger var mulig å fortsette reisen, sa Mārtiņš Kalme til lokale medier at han definitivt ville returnere til Trollstigen.

You may also like

Leave a Comment