Home » (Video) Nyheter fra Real Madrid om 5 minutter

(Video) Nyheter fra Real Madrid om 5 minutter

by Thure Lindhardt

Finn vår seksjon «Real Madrid nyheter på 5 minutter flat» på Youtube Du vil aldri gå glipp av mer aktuell informasjon. Gjør plass til ukens oppsummering! (skriftlig utskrift tilgjengelig nedenfor)

Modric 2023

Og selvfølgelig starter vi med den største og vakreste informasjonen om ukens Luka Modric. De siste nyhetene, hvis vi skal tro spesielt Marca og Fabrizio Romano, er det kroatiske geniet å returnere til Real Madrid for ett år til, selv om ingenting egentlig er i gang ennå.

Det sies imidlertid at gitt Luka Modrics fortsatt høye nivå og fordi Det hvite hus nummer 10 ikke er en vanskelig sak å håndtere, vurderer Merengues-lederne det. Allerede i fjor og mens Sergio Ramos spilte, lovet kroaten umiddelbart å forlenge Real med ett år og senke lønnen med 10 %.

Uten å vite om det vil kreves en ny økonomisk utgift av ham, er det sikkert at alle kommer til en forståelse veldig raskt, da spilleren allerede planlegger VM i Qatar i slutten av 2022 og slutten av 2022. Hvor mange spillere i arbeidsstyrken drømmer om å prøve denne nye Bernabeu, som vil være fullt funksjonell fra 2023.

Ny kontrakt verdt 400 millioner euro

Apropos den nye Bernabeu: De siste dagene har vi også fått vite at Florentino Pérez og andre har sikret seg en ny kommersiell kontrakt verdt 400 millioner euro. Ifølge El Confidencial er det faktisk en kontrakt knyttet til utnyttelse av ikke-sportslige begivenheter inne i Real Madrid-innhegningen, fordi Florentino Pérez, som vi vet, ønsker underholdning på Bernabeu 365 dager i året, og ikke bare på kampdager.

For å oppfylle denne kalenderen vil Real regne med et nordamerikansk selskap som svarer på Legends-navnet og hvor koblingene ikke er nye. Dette selskapet får dermed driftsrettighetene til å arrangere konserter, konferanser, moteshow eller hva det måtte være. Kort sagt, alle typer ikke-sportslige arrangementer.

Til gjengjeld tryller El Confidencial med en sum på 400 millioner euro, som forventes utbetalt over flere år, da artikkelen også sier at Real ønsker å skumme av 100 millioner euro per år med dette unike markedsføringsmediet. Uansett er det bra for klubbens virksomhet og økonomi!

Haaland til England

Kompisen Josep Pedrerol ble informert litt om Erling Haaland. I en debatt om ham på showet hans hevdet han at det innen Real Madrid allerede hadde vært vurdert at nordmannen skulle gå til Premier League neste sesong og ikke til Madrid eller noe annet sted.

Hvis det åpenbart er alt for tidlig å vite hva og hva det er, er det likevel informasjon som viser vei, spesielt at vi kjenner moderatorens forhold til ledelsen i Madrid. For hvis noen medier liker å si at Haaland definitivt blir Madrid, må vi innrømme at Real ikke nødvendigvis er det beste valget for ham for øyeblikket, selv ikke sportslig.

Mellom den sannsynlige ankomsten av Kylian Mbappé og eksplosjonen av Vinicius Junior, tyder alt på at Real Madrid allerede holder sin berserk-trio for neste sesong. For ja, Karim Benzema er fortsatt med i ligningen og han vil forbli slik i minst to eller tre år siden han bare skal feire sine 34 år og vi kan godt se at flere og flere spillere går til 36-37 år uten å trykke på Problem.

Trenger Madrid virkelige forsterkninger på Benzema? Ja sir. Oppfyller Haaland denne profilen? Nei, for en fordeling av referater som ville være rettferdig for begge er utenkelig etter min mening. Vi kan heller ikke forestille oss et tomannsangrep med Mbappe eller til og med Vinicius, og vi må ikke glemme den grådige Mino Raiola som kanskje plasserer en spiller i Madrid, men sannsynligvis ikke to, siden merengue-klubben ikke gir ham den beste provisjonsløfter. Med det i tankene er ankomsten av Pogba mer sannsynlig.

Det effektive punktet

For resten av nyhetene kan Andriy Lunin forlate Real på lån i vinter, ifølge Marca Real. Den som ennå ikke har spilt et minutt og utvilsomt ikke vil ha noen før Copa del Rey følges av Lille, Granada og Espanyol. Det skal sies at det er vanskelig for Ancelotti å klare seg uten den avgjørende målvakten denne sesongen i Europa med 47 intervensjoner og 74 % reddet skudd (Courtois).

På lagsiden kan Carlo Ancelotti regne med en nesten komplett gruppe ettersom Fede Valverde og Rodrygo Goes kommer tilbake og bare Bale og Ceballos er skadet. For å vite at waliseren blir satt på sidelinjen i ytterligere tre uker etter tilbakefallet med Wales. Den fysiske helsen til spillerne vil fortsette å være avgjørende i de kommende ukene gitt den skremmende timeplanen som venter Madrilenians: 9 kamper på en måned og en serie med Sevilla FC, Athletic Club, Real Sociedad, Inter Milan og Atletico de Madrid! Spenne seg fast…

You may also like

Leave a Comment