Home » Vipps er en ny betalingsmetode hos Cinkciarz Pay

Vipps er en ny betalingsmetode hos Cinkciarz Pay

by Peter Østbye

Fintech Cinkciarz.pl har gjort den mest populære metoden for mobilbetaling i Norge tilgjengelig i sitt proprietære betalingssystem. Hos Cinkciarz Pay kan du nå betale med Vipps.

Vipps er den mest populære mobilbetalingsmetoden i Norge. Kunder som ønsker å betale med Vipps i nettbutikken til betalingsporten Cinkciarz Pay trenger bare å installere det norske selskapets applikasjon på smarttelefonen og koble kortet sitt til kontoen.

Et bredt spekter av valutaer er tilgjengelig for brukere av nettbutikker som bruker Cinkciarz Pay e-handel betalingssystem – i tillegg til PLN kan kundene betale i 27 andre valutaer. Tilbudet fra Cinkciarz.pl for bedrifter er spesielt verdsatt av selgere som verdsetter kostnadseffektivitet eller som ekspanderer i utlandet, hvis kunder fra forskjellige land foretrekker å betale i sin lokale valuta. Takket være Cinkciarz Pay kan butikken fleksibelt godta betalinger i den valutaen de velger (f.eks. i euro) og gi kjøpere muligheten til å betale i valutaen til kortet eller bankkontoen deres, f.eks. i dollar.

Foreløpig tilbyr Cinkciarz Pay: raske nettbankoverføringer, BLIK, kort (Visa, Mastercard, Diners Club og andre), PayPal, Apple Pay, Google Pay, Trustly, Skrill, Vipps, Rapid Transfer og iDEAL.

Mer om Cinkciarz Pay og betalingsmåter: https://cinkciarz.pl/platnosci.

Betalingstjenester leveres av Conotoxina Sp. z oo, KNF-registreringsnummer IP30/2015.


You may also like

Leave a Comment