Home » VM 2022. «Vel, jeg får det». Dariusz Szpakowski ble anerkjent av Ronaldo for å ha dekket tolv verdenscuper

VM 2022. «Vel, jeg får det». Dariusz Szpakowski ble anerkjent av Ronaldo for å ha dekket tolv verdenscuper

by Gunnar Garfors

VM 2022. Dariusz Szpakowski blir behandlet i miljøet som en legende skal være. I dag mottok han i Qatar en pris for å ha dekket ikke mindre enn tolv verdenscupturneringer. Ronaldo fra Brasil ga ham en kopi av trofeet.

Seremonien til ære for journalister og fotojournalister ble arrangert av International Union of Sports Journalists sammen med FIFA. Priser ble delt ut til alle de som har vunnet minst åtte arrangementer i sine profesjonelle prestasjoner. Selv om Szpakowski hadde vært med i verdensmesterskapet siden 1978, var han ikke rekordholder i denne gruppen. Han ble slått av argentineren Enrique Macaya – et vitne fra ikke mindre enn sytten turneringer.

– Det er en uforglemmelig dag. Jeg ønsker at morgendagen skal være en enda viktigere dag for polakker, altså farvel til gruppen. Det ønsker jeg alle polakker, og så videre. Jeg har et så lite pokal, men jeg ønsker vårt stort! Opptreden? Du kan alltid drømme, og du må tro på det – sa Szpakowski til TVP Sport. Prisen ble overrakt av Ronaldo, verdensmesteren i 2002. – Jeg fortalte ham at jeg kommenterte målene hans i 2002. Han nikket.

Allerede før han dro til Qatar, bekreftet 71 år gamle Szpakowski at det ville bli den siste turneringen i hans lange karriere. Så langt har han kommentert kampene Brasil mot Serbia og Spania mot Tyskland. Tilsynelatende ble han også valgt til å dekke finalen for TVP.

VM 2022. De var de siste som beseiret Argentina. Hva gjør du idag?

Det skjer i Polen og i verden – les videre i.pl

reklamemateriell for partnere

You may also like

Leave a Comment