Home » VM i hopp: Nordmenn uten sponsorlogoer på hjelmene for første gang på 40 år

VM i hopp: Nordmenn uten sponsorlogoer på hjelmene for første gang på 40 år

by Gunnar Garfors

Det norske hopplandslaget har store økonomiske problemer

Det norske hopplandslaget står overfor alvorlige økonomiske problemer og på grunn av mangel på hovedsponsor vil utøvere konkurrere i verdenscupkonkurranser uten firmalogo på hjelmen for første gang på 40 år. Innvielsen av syklusen i helgen i Wisła.

– Dette gjelder både menn og kvinner. Setet på hjelmen er det dyreste og er forbeholdt hovedsponsoren, det har vi ikke enda. Alt tyder på at det i Wisła kun blir det norske flagget. Sist det var en slik situasjon var tidlig på 1980-tallet – forklarte den norske hoppsjefen Clas Brede Brathen, sitert av Dagbladet.

Som han la til, er det norske lagets budsjett for sesongen rundt 2,5 millioner euro.

«Vi har for tiden sponsoravtaler som gir mindre enn halvparten av dette beløpet. Vi trenger fortsatt rundt 1,5 millioner, sa han.

Gjennom årene kjempet sponsorer om en plass på hjelmene til norske skihoppere, og seere av denne disiplinen på TV ble vant til logoen til VG, som er Norges største avis Verdens Gang, og senere LO. dvs. fagforeningenes nasjonale hovedkvarter.

SE OGSÅ: Dawid Kubacki blir far igjen. Et unikt bilde

– Det er helt utrolig, men plutselig er det ingen som bryr seg lenger, kommenterte Dagbladet.

– Etter at LO ikke fornyet kontrakten, har vi fortsatt den beste utstillingsplassen til salgs, altså hopperhjelmene, som vises mest i TV-programmet – bemerket Brathen og la til at dersom noen kjøper dette stedet i siste liten ønsket , selv en gang, så bare for konkurransen i Wisła, la ham bli rapportert umiddelbart.

– Ring meg når som helst. Det kan være en sjanse for begge sider – anket den norske hoppsjefen.

AA, PAP

PolsatSport.pl for Android- og iOS-telefoner!

Den siste informasjonen og nyhetene uansett hvor du er.

You may also like

Leave a Comment