Home » VM i skiskyting. Norsk stafett best i Hochfilzen. Polakkene tok 16. plass

VM i skiskyting. Norsk stafett best i Hochfilzen. Polakkene tok 16. plass

by Gunnar Garfors

Det var ingen overraskelser i stafettkonkurransen for menn på 4×7,5 km under verdenscuppen i skiskyting i Hochfilzen. Nordmennene viste seg som ventet å være best, foran svenskene og tyskerne ved mål.

Etter bare tre bytter hadde nordmennene en enorm ledelse på sine rivaler (over ett minutt). Og med avstanden til lederen, andreplasserte svensker, som gikk opp ett minutt og sytten sekunder før den siste stående etappen, var det klart at bare en katastrofe kunne frarøve favoritten seieren.

Norsk stafett-avslutter Vetle Sjaastad Christiansen gjorde mye på sitt siste besøk på skytebanen for å gi sine rivaler et glimt av håp, til tross for fire straffer totalt og én straffesløyfe klarte han å miste nok tid til å ikke være bekymret for hva som skjer bak hans. tilbake.

Nordmannen kom til slutt over målstreken 20 sekunder foran svensken og nesten 30 sekunder foran tyskeren. Franskmannen, som har blitt sitert som en av de viktigste utfordrerne til en plass på pallen, avsluttet kampen på en fjerdeplass.

Den polske stafetten bestående av Andrzej Nędza-Kubiniec, Marcin Zawół, Grzegorz Guzik og Jan Guńka avsluttet konkurransen på 16. plass, Biało-Czerwoni laget femten straffer på skytebanen, de hadde også en straffesløyfe og måtte derfor kjøre en straffe loop for dem tapte nesten 6 minutter til vinneren.

Søndag er siste dag av skiskytterkonkurranser i Hochfilzen. Kl. 11.30 finner stafettkonkurransen for kvinner sted, mens forfølgelsen for menn er planlagt til 14.15.

Skiskyting-VM i Hochfilzen – herrestafetter
1. Norge – 1:18:02,6
2. Sverige – Tap: 20,0 sek
3. Tyskland – 28,6 sekunder
4. Frankrike – 51,5
5. Finland – 2:00,7
– – – – – – – – –
16. Polen – 5:57,5

Det skjer i Polen og i verden – les videre i.pl

reklamemateriell for partnere

You may also like

Leave a Comment