Home » Volleyballspilleren til det polske landslaget snakket om nederlaget mot Slovenia. Jeg ville ikke holdt hodet tilbake fra å se på resultatene

Volleyballspilleren til det polske landslaget snakket om nederlaget mot Slovenia. Jeg ville ikke holdt hodet tilbake fra å se på resultatene

by Catherine Monroe

Volleyballspilleren fra Perugia, som fikk sjansen til å spille i start-XI, understreket at det er vanskelig å være i god form på det nåværende stadiet av forberedelsene, siden landslaget trener veldig hardt i Zakopane før de ankommer Kraków og utvikler seg. har fokusert på fysisk forberedelse.

Se også: Volleyball-verdensmestere slo de olympiske mesterne! Det andre spillet i Wagner-minnesmerket er bak oss

– Det burde lønne seg i fremtiden fordi vi står foran EM og kvalifiseringsturneringen til OL i Paris, som er en prioritet denne sesongen. Så jeg ville ikke klø meg i hodet og se på resultatene som vil falle her. Det er ingen vits å lure på hva som er galt med landslaget vårt. Slapp av, nå bygger vi styrke og volleyball står på spill. Vi gir selvfølgelig vårt beste, men vi er litt slitne fordi vi skal på treningssenteret i morgen tidlig for å lade batteriene. Imidlertid vil vi absolutt ikke mangle motet til å kjempe – sa Semeniuk.

Som han innrømmet, advarte trener Nikola Grbic spillerne om at ingen ville være i toppform i denne turneringen.

Lørdag møter polakkene de olympiske mesterne – franskmennene – og søndag verdensmesterne – Italia. Semeniuk var ikke i tvil om at en konfrontasjon med så sterke lag er nødvendig på dette tidspunktet.

– I EM eller i kvalifiseringsturneringen til de olympiske leker må du også spille med utmattelse. Så en slik turnering er veldig nyttig. For to år siden spilte vi mot Egypt, Norge og Aserbajdsjan her. Uten å ta noe fra disse lagene, er det definitivt bedre for oss å spille mot italienerne eller franskmennene, selv om vi ikke er 100 % klare for det – bedømte volleyballspilleren.

Quarterbacken til det polske landslaget, Marcin Janusz, var heller ikke bekymret for det vanskelige nederlaget mot slovenerne.

«Vi forventet ikke å være i toppform her. Vi ville selvfølgelig ikke at kampen skulle ende slik. Formen vår er én ting og det å kunne spille når vi er slitne er en annen. Nå har vi tid til å lete etter løsninger, for i turneringer er det ofte et svakere spill. Selvfølgelig var det en sparring, men man må trekke konklusjoner og være tålmodig. Det ville vært en feil i forberedelsene hvis vi var i toppform nå. Vi skal prøve å gjøre vårt beste i de neste kampene og vinne dem for våre fans – lovet Janusz.

RM, PAP

You may also like

Leave a Comment