Home » Volvo Car Poland er fornøyd. SUV-merket er der

Volvo Car Poland er fornøyd. SUV-merket er der

by Catherine Monroe

Likte du denne artikkelen? Besøk Gazeta.pl for flere nyheter fra bilverdenen

Volvo Car Poland solgte 11 000 biler i 2021. Dette er et historisk resultat som ikke ble forhindret av pandemien og mangelen på halvledere.

se videoen
Den nye SUV-en er designet for å appellere til Volvo-fans [RECENZJA]

Polen var blant de ti største europeiske markedene for Volvo Cars – bak Norge og foran Sveits og Finland. Volvos europeiske bestselger var XC40 med 120 471 solgte enheter. XC60-modellen holdt rekorden i Polen, og nådde nivået på 4209 registreringer. Det har vært den mest populære modellen i premiumsegmentet siden 2009. Dette gjelder både første og andre generasjon av denne modellen.

Andelen av XC60-modellen i polsk salg er 38%, XC40 – 28% og XC90 – 11%. Disse tre SUV-ene står til og med for 77 prosent. Volvo-salg i Polen. Tidligere valgte kundene diesel, men det siste året har deres popularitet sunket til 32 prosent. mens ladeversjonene sto for 7 prosent. Salget av disse var for det meste plug-in hybrider.

Vi tester Volvo C40 P8 Recharge. Dette er en eksepsjonell crossover. Av mange grunner

I år ønsker Volvo å fokusere på å promotere hybrid- og elektriske modeller. Biler med modifiserte batterier kommer snart til utstillingslokaler, og mot slutten av året vil det svenske selskapet vise flaggskipet sitt, helelektriske SUV. Det blir den første Volvo-modellen som ikke bruker bensinmotorens gulvplattform, men får et chassis og alle andre strukturelle komponenter klargjort for en elektriker.

Volvo håper å slå nok en rekord senere i år.

You may also like

Leave a Comment