Home » Forfang har skapt oppsikt i Norge med en «slurvete kommentar». Rask reaksjon

Forfang har skapt oppsikt i Norge med en «slurvete kommentar». Rask reaksjon

by Erlend Loe

Norges beste kvinnelige idrettsutøver 2021 ble vunnet av Therese Johaug, som tok fire gullmedaljer i langrenn under ski-VM. Seieren deres gledet imidlertid ikke alle, og norske skihoppere begynte å stille mest spørsmål ved deres triumf.

se videoen
Polske hoppere vil fortsatt komme ut av krisen. Schuster kaller på treneren

Vi kjenner laget av polske hoppere til verdenscupkonkurransen i Zakopane!

«Jeg beklaget direkte til Therese for min slurvete kommentar.»

– Vi har mange gode idrettsutøvere, men 2021-prisen gikk til en konkurrent med en historie med doping og tankeløs sport. Det er litt skandaløst at Halvor [Egner Granerud – red.] ble ikke årets idrettsutøver – sa hopper Johan Andre Forfang.

Du kan også finne mer sportsinnhold Gazeta.pl

Hopperne bagatelliserer Johaugs suksess ved å vise til at løperen hadde en positiv antidopingtest i 2016 – det viste seg at hun hadde brukt det anabole steroidet clostebol. Johaug forklarte at årsaken til tilstedeværelsen av det forbudte middelet i kroppen var bruk av en krem ​​på en solbrent leppe.

Johan Andre Forfang ba Johaug om unnskyldning noen timer etter talen. «Jeg beklaget direkte til Therese for min slurvete kommentar. Jeg vil også gjøre det klart for alle andre at kommentaren var adressert til idrettsgallaen og ikke direkte til Theresa, skrev Johann Andre Forfang i den norske dagsavisen Verdens Gang.

Johaug bekreftet at hun beklaget. – Jeg fikk en hyggelig melding fra Johann, som jeg setter stor pris på. Nå må vi bruke alle ressursene våre på best mulig måte for å forberede oss til OL for Norge, svarte Theresa Johaug gjennom sin manager.

Kamil Stoch skal forberede seg på midtre KrokiewStoch har et problem før konkurransen i Zakopane. Foruroligende informasjon

La oss huske at Halvor Egner Granerud vant Krystallgloben for hopp-VM forrige sesong. Han avsluttet sesongen 2020/21 med en ledelse på 382 poeng over den andre tyske Markus Eisenbichler. I tillegg ble Granerud nummer fire i VM i den individuelle konkurransen og vant sølvmedaljen i blandet konkurranse (kvinner og menn).

You may also like

Leave a Comment