Home » Vennlighet har ingen nasjonalitet: En syk ukrainsk datter blir reddet av litauisk støtte

Vennlighet har ingen nasjonalitet: En syk ukrainsk datter blir reddet av litauisk støtte

by Gabriel Scott

O

i følge en offisiell ordre er det nå forbudt å behandle leger / neper / ===

Simonas b1b1agalv15

Portrett av Simon b1b1agalv15

blt og ukraina igjen, gå nax

4

4 portretter

Leger og alle tilregnelige mennesker har ingen fiender på jorden, de er ikke politikere for å ødelegge liv på planeten.

Samle inn

Ramas portretter

Du er mot regjeringen. Hvordan? Støtte og innblanding i slike fornektelser som Puteikis, Gražulis, Orlauskas, Kodrotas, etc.? De første kommentarene til denne artikkelen roper etter raseskille, men ikke bare lukter de av det, de lukter også nasjonalsosialisme. Før du henter andre, vask deg selv. En artikkel om å støtte en liten jente. Det spiller ingen rolle nasjonalitet. For ikke så lenge siden ble vi døpt med flaks da Litauen fikk brukt medisinsk utstyr som støtte. Når et litauisk barn ble reddet fra død eller alvorlig funksjonshemming i utlandet eller ved hjelp av utlendinger vederlagsfritt. Nå er Ukraina på samme nivå som Litauen for tjue år siden.

MATTE MELLOM. RØYKFELT FORSIKTIG

MATTE MELLOM.  DIN EGEN FELTBARE-portrett

ALE-MÅL ER TILSTREKKELIG. GI OPP ARBEIDET OG IKKE FLERE TJENESTER. JOBBEN BLEV MIST, LITAUEN BLEV SOLGT TIL AMERIKA, ALE MATTA GIKK SOM BARNEN HENNES. SKAM.

Anonym

Anonymt portrett

Jeg forstår bare én ting, det rapporteres i alle medier at demokratiet tar triumfskritt i Ukraina og det er nesten ingen gratis behandling der, regningen for strømregninger er høyere enn gjennomsnittlig pensjon. .

Tam Ramss

Portrett av Tam Ramss

ikke kall den regjerende tsldk jedinsvom Kreml og andre ord

å ramse

å ramass portreter

Hold sinnet for deg selv…der burde det være. For sin egen og andres velferd, bjeffer de bare på de som tesugebat motsetter seg regjeringen?

Samle inn

Ramas portretter

Betyr riktig truffet. Familieskjorter Lokit – Kreml jedinstvininkai, lokit. Bare de ekstremistene som brakte barnets ulykke til de konservative, blir ikke fortalt at de vil få tilbake det de gir tilbake. Jeg ville ikke kastet smulene på tjuetallet fordi de ikke engang er verdt det.

at du kan støtte deg beretnykai

at du kan støtte beretnykai et portrett

hvis du er avhengig…

69

69 portretter

Etterkommere av stribuPVZ. Ramss fra Kaunas.

å skamme seg

så et portrett av en skam

igjen med kan lukte

Først av alt

Først et portrett

Det er nødvendig å redde barna dine, som er lei overalt i Litauen, besteforeldre, som dør av sult, og de som ikke kom dit – i siste instans, hvis de er fullt utstyrt.

> henting

 data-lazy-src=

Kaunas

Kaunas portrett

Vi vil ikke bare støtte Moskvas barn, dette barnet og hele den ukrainske nasjonen med penger for å stoppe den russiske døden som har rammet deg, slik at de russiske fascistene og tsunamien kan nå Hitlers ende.

Samle inn

Ramas portretter

Jeg håper at noen av kommentarene skrevet på litauisk bare er en dritt mening om Kreml-mongolske spøkelser. En ekte litauer vil hjelpe og hjelpe. Fordi en mann kom til landet vårt for å jobbe. Ingen fordeler tilgjengelig. Ikke stjel det som er kjent for å reise tilbake til Sverige eller Norge. Jeg kommer garantert til å overføre pengene selv slik at kun den lille er frisk.

OVERFØR THAI ZMONES PENGER

DETTE ER ET PORTRETT AV ZMONES SOM OVERFØRER PENGER

O HVOR ER REGJERINGEN?????.

Ukrainere, gå hjem

For ukrainere gå hjem portrett

Hva er det du nå har flyktet fra dette frie Ukraina?Hva er du misfornøyd med vill kapitalisme?Du kjemper for en slik ordning, gled deg. På grunn av deg er alle de militære spenningene her og de flykter fra landet.

Klpd.

Klpd.  portretter

Veldig bra som hjalp. Jeg har alltid sagt at vi må være venner med alle og hjelpe naboene våre, litauere har vært sånn lenge. Levering av humanitær hjelp i stedet for våpen, voldsom oppfordring til krig i stedet for fred. Hvordan kan jeg forestille meg en slik utenrikspolitikk for hvem lille Litauen? Kanskje jødene her, bare fordi de «kjøpte» alle våre herskere, må støtte gjengene av sitt slag i Litauen som vil så mye som mulig under kollapsen? Og de har ingenting med den avskyelige «Goy» å gjøre. ? :D)

og hva som hindrer

og hva som hindrer portrettet

denne ukrainske bompengeren til Ukraina hans?

varle

froskeportrett

SIMONYTE la oss ta vare på henne hun tar vare på ukrainerne la henne adoptere henne

Jonas

Portrett av John

Hvorfor trenger Litauen eller dets folk å redde, la den jødiske presidenten redde, han er veldig rik, han kunne ha bedt om hjelp bevisst, som Litauen er et land av tiggere til.

You may also like

Leave a Comment