Home » «Walters Restaurant» stenger etter åtte år

«Walters Restaurant» stenger etter åtte år

by Thure Lindhardt

Etter mer enn åtte års drift ble det besluttet å stenge «Walter’s Restaurant», ifølge eieren «Valter Zirdziņšs rekord» Facebook «.

Innholdet fortsetter etter visning

reklame

«Morgendagens Walters restaurant er siste arbeidsdag, kom innom! Jeg vil personlig takke alle for denne reisen og følelsene i mer enn åtte år. Dere har vært, vil og kommer til å bli bra! Nå er det tid for litt hvile og en ny.» Stadium av livet.» oppgitt i erklæringen.

Ifølge eieren av restauranten «Delfi» er stengingen av restauranten hans personlige beslutning og det er ingen konkurs.

Restauranten har hatt en ganske bra sommer, fått veldig gode anmeldelser og nesten alle kvelder har vært fulle. Beslutningen om å legge ned restauranten skyldtes i stor grad personlige årsaker, og etter mange år trenger også bransjen et pusterom, sa Zirdzins.

«Det er ikke det at jeg kommer til å forsvinne helt, jeg kan møtes i Ķesterciems, hvor vi skal åpne en helt ny restaurant ved sjøen. Og så må vi kanskje se inn i fremtiden i en stund – når jeg … mer glad», sa han.

Ifølge Lursoft omsatte SIA Dilles un loki, et selskap eid av Zirdziņš, for 138 tusen euro i fjor og selskapet gikk med et tap på 42 979 euro i fjor. Selskapet hadde åtte ansatte. Skatteplikten administrert av SRS beløper seg til EUR 8 647,31 per 25. august i år. I tillegg har selskapet mottatt flere statlig støtte både for ansattes nedetid og for tilskudd for å sikre flyten av arbeidskapital.

Den eneste eieren av selskapet og den virkelige mottakeren er Valters Zirdziņš.

You may also like

Leave a Comment