Home » Zepp Health ser en økning i internasjonale forsendelser i sin tredje…

Zepp Health ser en økning i internasjonale forsendelser i sin tredje…

by Gunnar Garfors

De egne merkene Amazfit og Zepp har ledende posisjoner i Brasil, Tsjekkia, Russland og Indonesia.

CUPERTINO, California, 20. desember 2021 /PRNewswire/ — Merkevaren Zepp Health (NYSE: ZEPP) fortsatte å rapportere solid vekst i global tilgang til voksenklokker i 3. kvartal 2021, ifølge Internationals kvartalsvise 3. kvartal 2021 Wearable Device Tracker Data Corporation ( IDC), et ledende markedsundersøkelsesfirma som spesialiserer seg på informasjonsteknologi.

Globale forsendelser av de to uavhengige merkene, Zepp Health, Amazfit og Zepp, oversteg den årlige vekstraten for det totale voksenklokkemarkedet og registrerte den høyeste veksten blant de fem lederne innen globalt salg.

Også i tredje kvartal 2021 så Zepp Health utmerkede resultater i mange land og regioner, rangert først i Brasil, Tsjekkia, Russland og Indonesia, med markedsandeler på over 30 % i Brasil og Tsjekkia. I motsetning til dette tok merket andreplassen i Italia, Thailand og Spania, hver med en markedsandel på rundt 20 %.

Selskapet rangerte som tredje i Mexico, fjerde i Tyskland, Sør-Korea og Japan, og femte i India og Saudi-Arabia, hvor vekstpotensialet fortsatt er høyt.

I tillegg har noen av Amazfits best mottatte smartklokker hatt suksess med Black Friday og Cyber ​​​​Monday-salg på Amazon. I Spania okkuperte Amazfit seks av de ti bestselgerne på Amazon i smartklokkekategorien. Blant dem tok Amazfit GTR 47mm og Band 5 henholdsvis første- og andreplassen. Amazfit GTR 47mm ble også tildelt «Amazon’s Choice».

Som svar på økende helsebevissthet blant globale forbrukere i alle aldre, har Zepp Health-merket lansert en bølge av helsefokusert feriesalg. Salgskampanjer fremhever den omfattende samlingen av smartklokker, høreapparater, treningsutstyr og tilbehør, inkludert Amazfit PowerBuds Pro, som mottok CES® 2022 Innovation Awards Honoree i kategorien Helse og velvære. De siste Amazfit GTR 3- og GTS 3-seriene har også blitt omtalt i en rekke julegaveguider, dekket av globale medier som: Britisk GQ, Vanity Fair i Marie Claire. Amazfit-merket presenterte også en serie animerte urskiver som teller ned til jul og øker brukervennligheten.

Zepp Health Corporation

For å understreke sitt fokus på helse, endret Zepp Health 25. februar 2021 navn fra Huami Corp (HMI) til et navn som er forståelig for alle språk og kulturer rundt om i verden. Selskapets misjon er, uten unntak, å koble helse med teknologi. Siden starten i 2013 har Zepp Health utviklet en plattform med proprietære teknologier, inkludert kunstig intelligensbrikker, biometriske sensorer og dataalgoritmer, som driver et stadig voksende utvalg av smarte helseenheter for forbrukere og dataanalysetjenester for befolkningens helse. Zepp Health er en av verdens største produsenter av bærbare smarte helseenheter og treningstilbehør og har som mål å sende opptil 46 millioner i 2020. Zepp Health Corp. har hovedkontor i Hefei, Kina og Zepp Health USA har hovedkontor i Cupertino, California.

Bildeopptak – https://mma.prnewswire.com/media/1712412/IDC_Q3_ENG.jpg

Kilde: Zepp Health

KONTAKT:

Haoch Zhang

E-post: zhanghaochen@zepp.com

Informasjonskilde: PR Newswire

MERK: Avsenderen, identifisert som en «informasjonskilde», er ansvarlig for materiale publisert av redaksjonen til PAP MediaRoom.

You may also like

Leave a Comment