Home » 3. nasjonale OFF-ka teaterfestival i Ratibor, 18.-24. september – Ratibor internettportal

3. nasjonale OFF-ka teaterfestival i Ratibor, 18.-24. september – Ratibor internettportal

by Gunnar Garfors

OFF er åpen – den er rettet mot alle innbyggere i Ratibor, ikke bare teaterkjennere.

Den tredje nasjonale OFF-ka teaterfestivalen finner sted i Ratibor fra 18. til 24. september. – I år kan vi forvente et mas og mas av fargerike parader, spektakulære show og fremfor alt teater på sitt beste. Festivalprogrammet er utformet slik at alle skal finne noe for seg selv: en stumfilm med musikk som en del av DKF, en «Senses»-parade gjennom gatene i Racibórz, workshops for barn som avsluttes med en parade med masker gjennom gatene i city ​​, workshops om ikke-eksisterende danser, spektakulære monodramaer og skuespill, inkludert en forestilling laget i polsk-norsk samarbeid, og selvfølgelig blir det den berømte dansefesten i tidligere Tęczowa med levende musikk – melder Ratibor kultursenter.

– OFF-ka er en fortsettelse av festivalen som startet for noen år siden og som vi ønsker å arrangere jevnlig i byen vår. På grunn av sin formel og kunstneriske nivå har den en sjanse til å komme på kartet over prestisjetunge off-festivaler i Polen og i utlandet. OFF er åpen – den er rettet mot alle innbyggere i Ratibor, ikke bare teaterkjennere. Denne ukelange teaterfestivalen presenterer ulike former for teater både på scenen og i byrom. Gjester fra hele Polen kommer for å ta del i dette unike arrangementet – fremhev arrangørene. Navnet på festivalen refererer til byens historiske røtter, men også til typen teaterformer som presenteres.

Et pass for hele festivalen koster PLN 100 og er tilgjengelig på RCK-billettkontorene og på https://biletyna.pl/kabaret/III-Ogolnopolski-Festiwal-Teatralny-OFF-ka-KARNET/Raciborz. Familie+ og Senior 60+-kort aksepteres i Ratibor.

PROGRAM:

LITT AV-KA
18., 19., 20. september (mandag, tirsdag, onsdag)

Teatermaskeverksteder (antikk teater og mer)
ENDELIG: 20. september kl. 12.00 parade med masker, maskerade gjennom gatene i Racibórz og Brzezie

UT AV

21 september (torsdag)
9:00 Ønsketre du. Mateusz Przyłęcki fra teatret. H.Ch. Andersen. En forestilling for skoler, presentert som en del av det polske teaterprogrammet, Auditorium RCK RDK *
18:00 DKF puls Visning av stumfilmen «Gypsy Aza», akkompagnert av livemusikk av bandet «Waldemar Rychły and Friends», Auditorium RCK DK Strzecha *
Intervju med skaperen av musikken til filmen, Waldemar Rychły, RCK DK Strzecha Auditorium
20:00 Til punktet. Av teaterikonerForedrag ved Dariusz Skibiński, Auditorium RCK DK Strzecha

22. september (fredag)
16:30 sanseromreisende lyrisk kabaret A3 Teatr, teaterparade gjennom gatene i Ratibor (start: Ratibor-torget, slutt: gate RCK RDK)
18:00 Metamorfose transitusPolsk-norsk forestilling, RCK RDK Auditorium*
19:30 Orfeus og EurydikeMonodrama av Janusz Stolarski, RCK DK Hall “Strzecha”.
9.00 Heartbreak HotelMonodrama av Dariusz Skibiński, RCK RDK Auditorium*

23. september (lørdag)
10.00-12.30 Workshops om ikke-eksisterende danser med Jacek Hałas, Chamber Hall RCK RDK (gratis, registrering på telefon: 32 415 32 14)
17:00 Barnerommet mitt av T. KantorTetrahedr Theatre, kjelleren i RCK RDK – 1. runde*
18:00 Barnerommet mitt av T. KantorTetrahedr Theatre, kjelleren i RCK RDK – 2. runde*
19:00 Frida la Vida! – en forestilling inspirert av livet til Frida Kahlo, Fraktal Theatre, RCK RDK Auditorium*

20:00 Dansefest i Tęczowa: Jacek Hałas og NOISEBAND Family Orchestratidligere Tęczowa på Pl. hertuginne Ofka Piastówna*

24 september (søndag)
12:00 Doua Treimi-konsert for oppsummering av festivalen, Labirynt, RCK RDK

*Billetter koster PLN 20 (dansefest PLN 30), et pass for hele festivalen koster PLN 100, tilgjengelig på RCK RDK billettkontorer og på biznesna.pl/kabaret/III-Ogolnopolski-Festiwal-Teatralny-OFF-ka-KARNET / Raciborz. Godkjente kort fra Ratibor: Familie+ og Senior+. Detaljer på: www.rck.com.pl.

laget av /kp/

You may also like

Leave a Comment