Home » 500 Q Service Castrol-verksteder i Polen

500 Q Service Castrol-verksteder i Polen

by Peter Østbye

Etter tre år på markedet kan Q Service Castrol, et servicenettverk av Inter Cars, skilte med sitt verksted nummer 500.

  • Q Service Castrol verkstednettverk har vært til stede i Polen i tre år.
  • Q-tjeneste Castrol Det er allerede 500 verksteder på Vistula.
  • Workshops som er en del av nettverket nyter bred støtte.
  • Q-tjeneste Castrol forberedt på nullutslipp.

Konferanse som oppsummerer driften av nettverket Q-tjeneste Castrol fant sted i en av deres egne garasjer stolpebil på Aleja Marszałka Józefa Piłsudskiego 1F i Marki nær Warszawa. Verkstedet har eksistert siden 2004, men som eieren forsikrer, etter tiltredelse Q-tjeneste Castrol fått nye kunder og utvidet sine tjenester.

Etter tre år med tilstedeværelse på det polske markedet Nettverket omfatter allerede 500 verksteder. Aktivitetene til nettverket ble oppsummert av representanter for selskapene Inter biler og Castrol.

På tre år har vi klart å bygge et av de ledende nettverkskonseptene i Polen. Inter Cars og Castrol-merkene har nok en gang bevist at de perfekt forstår sjåførenes behov ved å tilby dem profesjonelle reparasjonstjenester og svare på deres økende forventninger. 500 verksteder under merket Q Service Castrol er en stor tilfredsstillelse for oss, men også en forpliktelse til å jobbe videre med å utvide nettverket. Marta Ciesielska Leder for Q Service Castrols servicenettverk

Q Service Castrol pressekonferanse – fra venstre: Wojciech Twaróg – Salgs- og markedssjef for Inter Cars SA i Polen, Marta Ciesielska – Manager for Q Service Castrol Service Network, Leszek Radzikowski – Salgssjef for Sentral- og Øst-Europa i Castrol.

Q Service Castrol – hva nettverkstedet vinner

online tilstedeværelse Q-tjeneste Castrol Dette svært brede fordeler for verksteder. Fremfor alt vil nettsiden få et gjenkjennelig merke og markedsføringsstøtte, men ikke bare. Dette inkluderer også kontinuerlig opplæring skreddersydd for behovene til det dynamisk utviklende bilmarkedet og nye teknologier, bistand til å promotere selskapet i søkemotorer eller gi oppdatert informasjon om lovendringer som kan påvirke aktiviteten til bilverksteder.

Som Inter Cars har vi støttet bilverksteder i over 30 år. Nå, takket være Q Service Castrol-nettverket, sammen med Castrol-merket, har vi satt nye standarder i bransjen. Vi har laget et innovativt konsept som vil bli verdsatt av både gründere og, viktigst av alt, sjåfører. Takket være felles verdier som sikkerhet, kvalitet og profesjonalitet, har vi på bare tre år blitt en av de ledende aktørene på det polske markedet. Wojciech Twarog Salgs- og markedssjef i Inter Cars SA i Polen

For å bli med i nettverket Q-tjeneste Castrol oppmuntret eieren bilverkstedet Polauto i Marki.

Q Service Castrol hjelper til med å drive verkstedet. Tilbyr enkel til svært kompleks reparasjonsopplæring. Jeg angrer ikke på at jeg ble med i nettverket. Vi fikk flere kunder som vi aldri har hatt før. Vi var en rask servicebutikk, og for øyeblikket gjør vi mye mer seriøse reparasjoner. Jeg oppfordrer andre verksteder til å bli med i nettverket. Pawel Zareba Eier av Polauto-verkstedet i Marki, en del av Castrol Q Service-kjeden

Q Service Castrol er støtte fra anerkjente merker

Q-tjeneste Castrol samarbeider med anerkjente merkevarer – leverandører av deler og komponenter, noe som kommer verkstedene knyttet i nettverket og deres kunder til gode. Nettverkssider gir kundene en garanti på motoren etter bruk Motorolje Castrol Edge™, Magnatec™ eller GTX™ – Hvis motoren svikter de neste 12 månedene (eller 10 000 km), dekkes deler og reparasjonskostnader Castrol.

Dersom kunden bestemmer seg for å foreta bytte på nettsiden Q-tjeneste Castrol Bremseklosser og skiver til produkter SPISThvis de brukes før kjørelengden på 50 000 km eller innen 36 måneder fra kjøpsdatoen Tjenesten garanterer utskifting av platene med nye SPIST.

Ved dekkene semperit eller Continental service kunde Q-tjeneste Castrol får 12 måneders garanti på alle mekaniske skader på dekk.

500 poeng på kartet over Polen er et meget tilfredsstillende resultat. Vi er der sjåførene trenger oss. For å nå dette nivået må vi fokusere på kontinuerlig kvalitetsforbedring og standardisering. I tillegg følger vi nøye med på hva som skjer i bransjen og introduserer suksessivt nye produkter som oppfyller kundenes forventninger. Vi beveger oss konsekvent i den retningen vi satte oss selv i begynnelsen av reisen – for å bli det beste nettverket i landet som kobler sammen uavhengige biltjenester. Marta Ciesielska

Økende popularitet for tjenestenettverk

For tiden i Polen 1/3 av alle verksteder tilhører servicenettene. Den europeiske ledende på dette området er Norge, hvor 88 % av verkstedene tilhører nettverket. I Tyskland, Frankrike, Italia og Sverige er mer enn halvparten av alle nettsteder koblet til nettverk.

Vår internasjonale erfaring viser at denne trenden vil fortsette å utvikle seg. En av de største fordelene med servicenettverk fremfor små verksteder er muligheten til å reagere raskt på kundenes stadig skiftende behov. Med dagens teknologiske fremskritt innen biler forventer kundene at mekanikere har høyspesialisert kunnskap og utstyr som de ikke alltid finner i mindre verksteder. Leszek Radzikowski Salgssjef for Sentral- og Øst-Europa i Castrol

Q Service Castrol klar for nullutslipp

Verksteder koblet i nettverket Q-tjeneste Castrol du kan også stole på opplæringsstøtte som vil gjøre det mulig for mekanikkene dine å betjene nullutslippskjøretøyer. For introduksjon fra 2035 et forbud mot salg av nye biler med forbrenningsmotorer i EU begge verkstedene Castrol og Inter biler.

Elektrifisering endrer ikke mye i tilnærmingen et verksted bør ha. Kunnskap er viktig, maskinvare og programvare som vi må fikse er viktig. Vi har sett mange teknologiske endringer i kjøretøy tidligere – fra hybrider til alle slags førerassistentsystemer, sensorer – biler er i stadig utvikling og elektrifisering er en av disse endringene. Hos Inter Cars har vi allerede en spesiell avdeling dedikert til nullutslippsbiler. Viktigere, vi kaller det en nullutslippsbilavdeling, ikke en elbildivisjon. Vi mener teknologien ennå ikke er valgt. Vi har mye teknologi på markedet og som forhandler bør vi levere deler og kunnskap til alle disse kjøretøyene. I dag er dette selvsagt hovedsakelig ladere, kabler, likerettere, men i fremtiden vil vi utvide tilbudet vårt. Maciej Oleksowicz Styreleder i Inter Cars SA

I år Castrol brakt på markedet giroljer Castrol PÅ EV for elektriske kjøretøy spesielt for bruk av ASO og uavhengige verksteder. væsker Castrol A for elbiler er sertifisert CO2-nøytrale.

You may also like

Leave a Comment