Home » Alt du trenger å vite om Freedom, det nye bankkortet for tenåringer

Alt du trenger å vite om Freedom, det nye bankkortet for tenåringer

by Thure Lindhardt

Farvel Kador, hei frihet: Boursorama bytter nå bankkonto for sine kunders barn med nytt bankkort og nye funksjoner.

Det er en stund siden Boursorama forsto interessen for å nå de mindreårige barna til kundene sine. Siden desember 2017 og introduksjonen av Kador har de hatt nytte av 12 år og eldre en konto, et gratis bankkort og en applikasjon. En innsats som bærer frukter: av de 3,1 millioner Boursorama-kundene i dag er drøyt 10 %, nøyaktig 340 000, mindreårige. Ikke alle er utstyrt med bankkort – noen nøyer seg med en sparekonto – men tilbudet har funnet sitt publikum: Antall unge Kador-kunder steg med 50 % det siste året.

Fire år etter oppstarten trengte formelen en oppdatering, sa Boursorama. Fra og med i dag, torsdag 2. desember, vil Kador forsvinne eller bedre endre seg. Den nye nettbanktjenesten for tenåringer heter Freedom. Endringen er først og fremst kosmetisk. Hos Kador bestemte Boursorama seg for å adoptere veldig barnslige koder basert på runde og smilende ansikter. I praksis kvier foreldrene seg imidlertid for å gi barnet sitt kort fra fylte 12 år. Målgruppen er mer sannsynlig mellom 15 og 17 år, bemerker Xavier Prin, markedsdirektør i nettbanken. Det er et reelt behov i denne nisjen. Kontantbetaling av lommepenger blir mer og mer restriktiv for foreldre. Det er veldig praktisk å gjøre dette ved bankoverføring.

Frihetskontoen med et blikk

Frihetskontoen er Reservert for mindreårige barn (fra 12 år) av Boursorama-kunder. Det inkluderer spesielt:

  • en bankkonto uten mulighet for oppdagelse;
  • en Systematisk godkjenning av Visa Classic-bankkortet;
  • en Applikasjon mobil tilgjengelig på iPhone og Android;
  • de mobilbetaling med Apple Pay, Google Pay, Samsung Pay, Fitbit Pay og Garmin Pay.

Betalings- og uttaksgrensene er Festet til euro av foreldre. Du kan også sperre kortet umiddelbart hvis det mistes eller blir stjålet; Motta varsler om barnets bruk av kontoen; send ham penger med en gang.

Frihetstilbudet er gratis. Det inneholder:

  • gratis betalinger, også i utenlandsk valuta;
  • gratis og ubegrensede uttak i SEPA-området (EU + Norge, Island, Liechtenstein, Sveits, Monaco, San Marino, Andorra og Vatikanet);
  • medisinsk behandling opptil 11 000 euro;
  • Døds- og uføreforsikring på 46 000 euro.

Mer informasjon om frihet fra Boursorama

Hvilke endringer sammenlignet med Kador

Frihet får derfor modenhet. Den nye Systematisk godkjenning av Visa Classic-bankkortet, laget av resirkulert PVC, passer tydeligere inn i Boursorama-serien ved å bruke designet til Welcome og Ultim-kortene. de ny søknadogså ser veldig lik ut som foreldrene. Målet er å plage den mindreårige kunden mindre når de blir myndige, forklarer Xavier Prin. For det er frihetens eksistensberettigelse: å oppnå lojalitet så tidlig som mulig. Et slikt tilbud gir kun mening dersom den unge blir værende hos Boursorama etter å ha nådd myndig alder. Dette er tilfellet for 95 % av dagens mindreårige kunder. De er vårt bruttonasjonalprodukt [produit net bancaire, quivalent du chiffre d’affaires, NDLR] fra i morgen.

Opp til € 160 bonus Åpenhet takket være vår Sammenligning av nettbanker

Evolusjon er ikke bare visuelt. Med Freedom bestemte Boursorama seg for å gi mer autonomi og kontroll. Spesielt unge mennesker drar nytte av to nye funksjoner som tidligere var forbeholdt voksne: Push-varsler av sanntidsoperasjoner og SMS-overføringersom lar dem sende penger til sine kjære i sanntid med et enkelt mobiltelefonnummer.

En annen ny funksjon: Frihet vil gjøre det mulig for tenåringer sponse vennene deres og for å motta en liten bonus, hvor mye er ennå ikke bestemt. Forutsatt selvfølgelig at foreldrene til vennene dine også er kunder. Håper Boursorama å slå to fluer i en smekk takket være Freedom og også åpne voksenkontoer? Barn og foreldre kan definitivt Samle velkomstbonuser. Vi er forsiktige og ydmyke på dette temaet da det kompliserer abonnementet litt. Men det hører med til å tenke, innrømmer Xavier Prin.

Hvilken konto skal du åpne for tenåringen din?

You may also like

Leave a Comment