Home » NÎMES OLYMPIQUE En nordmann og en amerikaner i polposisjon for å erstatte Reynet

NÎMES OLYMPIQUE En nordmann og en amerikaner i polposisjon for å erstatte Reynet

by Thure Lindhardt
Baptiste Reynet har en god sjanse til å ikke fornye seg på Nîmes Olympique (foto Anthony Maurin).

Mens Baptiste Reynet er i ferd med å forlate klubben i Dijons hyller, leter Nîmes Olympique aktivt etter en erstatter. To utenlandske spor er for tiden på pole position.

I ettermiddag gjorde norske medier det Nettavisen annonserte en avtale mellom Djurgardens IF og Nîmes Olympique om å kjøpe Per Kristian Bratveit i form av et lån med opsjon på kjøp. Den 25 år gamle norske landslagsspilleren (1 utvalg) ble lånt ut til Groningen (Nederland) forrige sesong og hadde ingen spilletid, ifølge våre opplysninger er den norske målvakten faktisk førstevalget til Gard-klubben. Tilsvarende NettavisenAlt som mangler er en avtale med spilleren om å validere transaksjonen.

Likevel, ifølge vår informasjon, ville Nîmes Olympique ha en plan B hvis denne overføringen mislyktes og kunne målrette den amerikanske målvakten Ethan Horvath. I en alder av 26 spilte han i Club Brugge, hvor han spilte 63 kamper, inkludert ti i C1 og C3. Den atletiske (1,95 m) og erfarne amerikanske landskampen (7 landskamper) har imidlertid mistet plassen i den belgiske klubben i to sesonger. Han blir kontraktsfri 30. juni.

Corentin Corger

You may also like

Leave a Comment