Home » Amazon Prime Video september 2022 – Nyhetsliste. utgivelsesdatoer

Amazon Prime Video september 2022 – Nyhetsliste. utgivelsesdatoer

by Peter Østbye

Amazon har delt kunngjøringer om hva som er nytt for september, når The Lord of the Rings: The Rings of Power-serien endelig debuterer på Prime Video og The Grand Tour kommer tilbake med en spesiell episode.

The Lord of the Rings: The Rings of Power i september på Prime Video

Etterlengtet og kommentert siden dagen den ble annonsert, vil Ringenes Herre: Maktens ringer være tilgjengelig for visning til enhver tid. Etter Amazons enorme investering i å kjøpe filmrettigheter, kulisser, kostymer, rollebesetning, spesialeffekter og mer, forventer alle en fantastisk visning som vil transportere oss inn i denne fantastiske verden skapt av Tolkien. Trailerne skapte ganske mye spenning, det samme gjorde skapernes uttalelser, så forvent mye hype 2. september når serien lanseres på Prime Video. Serien foregår tusenvis av år før Hobbiten og Ringenes Herre, og tar seerne tilbake til en tid da stormakter oppsto.

The Grand Tour er tilbake – ny spesialepisode

Den store nyheten for fansen er returen til «The Grand Tour», hvis formel allerede har endret seg flere ganger, og for øyeblikket forberedes hovedsakelig spesialetapper som vil ta oss med på en lengre reise med de tre vertene. Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May skal denne gangen til polarsirkelen. Du vil besøke restene av baser fra den kalde krigen, veddeløpsbaner på frosne innsjøer, skisteder og mer. En av oppgavene er å trekke håndlagde hus på hjul hele veien fra norskekysten til grensen til Russland. Premiere på Prime Video 16. september.

Amazon har også utarbeidet en ny tittel «Flight / Risk» som fokuserer på hverdagen til mennesker som befant seg midt i en global tragedie da to Boeing 737 Max-fly styrtet med bare 5 måneders mellomrom i 2018 og 2019. Dokumentet forteller en historie fra perspektivet til familiene som er berørt av tragedien, deres advokater og varslere. Det vil også være Dominic Gates – en journalist fra Seattle Times og vinner av Pullizer-prisen – som avslørte det meste av uaktsomheten og beskrev saken, og avslørte de sanne årsakene til de to katastrofene. Den får premiere på Prime Video 9. september, men det er ikke presentert noe reklamemateriell ennå.

God natt mamma og min beste venns eksorcisme

To originale spillefilmproduksjoner vil også bli utgitt på Prime Video i september. Goodnight Mommy forteller historien om to brødre som kommer for å bo hos moren sin som bor utenfor byen. På stedet blir kvinnen avslørt for å ha på seg en bandasje som dekker hele ansiktet hennes – som sies å være et resultat av plastisk kirurgi hun gjennomgikk. Begge gutta vil raskt innse at ikke alt ser ut som det skal. Moren hennes implementerer rare regler hjemme, røyker sigaretter på sitt eget bad og ødelegger i all hemmelighet sønnenes tegning. Etter hvert som tiden går, finner gutter mer og mer ut at kvinnen de bor sammen med ikke er moren deres. Premiere på Prime Video 16. september.

Utgitt senere denne måneden tar My Best Friend’s Exorcism oss tilbake til 1988. Abby og Gretchen har vært bestevenner siden fjerde klasse, da en av dem plutselig begynner å oppføre seg rart. Hun er i humør, lett sint, og rare ting skjer rundt henne. Gretchen er ikke seg selv, men vil forholdet hennes til Abby vise seg sterkere enn demonen som styrer jenta?

You may also like

Leave a Comment