Home » Andrius Rimiškis, som feiret bursdagen sin, fortalte meg om drømmen om å få et tredje barn: «Jeg vil gjerne ha en gutt»

Andrius Rimiškis, som feiret bursdagen sin, fortalte meg om drømmen om å få et tredje barn: «Jeg vil gjerne ha en gutt»

by Thure Lindhardt

Skuespilleren har vært gift med sin kone Vaida i mer enn elleve år. Han avslørte hemmeligheten bak deres vellykkede forhold og hva Vaidai er spesielt takknemlig for.

«Først og fremst er vi åpne, vi respekterer hverandre. Vi har tilbrakt mye tid sammen siden begynnelsen av vennskapet vårt, det er bare bra for oss. Jeg tror det viktigste er kommunikasjon, å snakke, å kunne være ikke bare en kone og mann, men en venn sammen. Vaida er virkelig en veldig god venn av meg, sier Andrius med et smil.

To døtre vokser for tiden opp i Rimiškės-familien – den eldste, Lėja, og lille Andrėja. Og har ikke familien planer om å utvide, spesielt siden Andrius stadig har nevnt at han gjerne vil ha opptil seks barn?

«Vi la merke til det den gangen. Vi snakker med kona mi om å ha det gøy med gutten. Men foreløpig tar vi vare på døtrene våre og tiden vil vise. Men jeg vet egentlig at jeg ikke vil ha seks barn til, selv om jeg lenge var overbevist om at jeg kunne mønstre så mye, sier Andrius lattermildt.

Andrius Rimiškis med familien sin

Og hvordan går det med hans musikalske karriere og hvilke gode nyheter ønsker utøveren å dele med fansen?

Se hele intervjuet med Andrius Rimiškis i videoen øverst i artikkelen.

Åpne, oppriktige, talentfulle – dette er akkurat intervjuerne til programmet «Språkets folk» til nyhetsportalen tv3.lt. Presentasjoner av de siste verkene, ekstraordinære historier, reiser og kjærlighetsforhold – forskjellige litauere snakker frimodig om alt.

Se People Language Show på portalen hver uke tv3.lt, på TV3 Play-plattformen og på TV3 TVs Facebook-konto.

Retningslinjer:

You may also like

Leave a Comment