Home » Apollo Group investerer mer enn 11 millioner euro i kjøpesentre i Latvia

Apollo Group investerer mer enn 11 millioner euro i kjøpesentre i Latvia

by Thure Lindhardt

Apollo Kino, O’Learys, Vapiano, KFC og MySushi åpner i Riga Plaza 1. oktober. Apollo Skypark og Apollo Kino åpner 14. oktober i Domina Shopping.

Innholdet fortsetter etter visning

reklame

Det totale arealet til underholdningssenteret Riga Plaza er 8500 m²2, mens gruppen «Domina Shopping» 7900 m²2 Området og restaurantområdet forvaltes av Lido.

Ivars Vendelins, styreleder i Apollo Group, kommenterte konsernets investeringsstrategi: «Vi tror på fremtiden til underholdningsindustrien. Apollo Group har som mål å fortsette å vokse raskt og bli det største og beste underholdningsselskapet i de baltiske statene. Veksten vår stopper ikke med disse to store funnene i Riga denne høsten, og vi fortsetter å lete etter nye muligheter ”.

Den første Apollo Kino-kinoen og O’Learys Entertainment Centre i Latvia åpnet sommeren 2019 i Akropole kjøpesenter.

Apollo Group er den største underholdnings- og restaurantgruppen i de baltiske statene; I Latvias nye underholdningsdistrikt finner du Apollo Kino Cinema, O’Learys Bowling and Sports Center, den familievennlige Apollo Skypark trampolineparken, den uformelle Vapiano-restauranten i italiensk stil, MySushi Sushi-restauranten og den verdensberømte KFC. Restaurant.

Apollo Group inkluderer også Apollo Entertainment Stores, Blender Cafes, IceCafe, etc. Gruppen sysselsetter i dag mer enn 1500 personer. Konsernets nettoomsetning i år er estimert til mer enn 150 millioner euro.

Apollo Group er en del av MM Group, et Estland-basert investeringsselskap som fokuserer på å investere i helse-, media-, eiendoms-, underholdnings-, detaljhandels- og venturekapitalsektorene for ren teknologi.

You may also like

Leave a Comment