Home » Assassin’s Creed Valhalla: How to Recover the Legendary Arc of Nodens … takket være en feil

Assassin’s Creed Valhalla: How to Recover the Legendary Arc of Nodens … takket være en feil

by Thure Lindhardt

Nyhetstips Assassin’s Creed Valhalla: How to Recover the Legendary Arc of Nodens … takket være en feil

Assassin’s Creed Valhalla ble utgitt sent i fjor, og er en enorm, massiv tittel full av hemmeligheter. Mens mange påskeegg og andre hemmeligheter har blitt avslørt, er noen fortsatt uløste. Beviset med oppdagelsen av et nytt legendarisk våpen forrige helg: Arc of Nodens.

På sine reiser i England og Norge har Eivor muligheten til å oppdage mange legendariske våpen rett fra Isu-sivilisasjonen. Hvis det er veldig lett å oppdage Excalibur, det legendariske sverdet til kong Arthur, Gungnir, spydet til Odin eller til og med[id:1350794MjöllnirdenhammervonThorisfindingthebowofNodeshansandrehistorie[id:1350794MjöllnirlemarteaudeThortrouedeman[id:1350794MjöllnirdenHammervonThorzuentdeckenistdasFindendesBogensvonNodenseineandereGeschichte[id:1350794MjöllnirlemarteaudeThortrouverl’ArcdeNodensestuneautrepairedemanche

Faktisk, gjennom utforskning og testing, har en håndfull spillere klart å oppdage dette våpenet på en veldig ukonvensjonell måte. Selv om det er mulig å konsekvent treffe buen, er metoden som brukes absolutt ikke det Ubisoft-teamene hadde til hensikt, som Darby McDevitt sa etter videoen av YouTuber Jorraptor.

Assassin’s Creed Valhalla Narrative Director bekrefter faktisk i sin tweet at selv om dette er en smart måte å tvinge deg til å skaffe deg dette våpenet, er det absolutt ikke veien å gå. Det finnes en legitim måte å gjøre dette på i verden, men ingen har oppdaget det ennå.

Få buen fra Nodens

I øyeblikket lærer vi hvordan vi får denne fantastiske buen. Gå først til teleporteringspunktet til Brunton’s Turret, som ligger øverst på kartet i Eurviscira (bilde 01 og 02).

Bilde 01 og 02

Assassin's Creed Valhalla: How to Recover the Legendary Arc of Nodens ... takket være en feil Assassin's Creed Valhalla: How to Recover the Legendary Arc of Nodens ... takket være en feil

Derfra kan du komme til det store vannet rett ved siden av, nærmere bestemt til den lille øya som ligger tett inntil land (bilde 03 og 04).

Bilde 03 og 04

Assassin's Creed Valhalla: How to Recover the Legendary Arc of Nodens ... takket være en feil Assassin's Creed Valhalla: How to Recover the Legendary Arc of Nodens ... takket være en feil

Gå på den for å oppdage en haug med malm (fig. 05). Slå den noen ganger til den er umulig å bryte, og spar deretter. Last deretter opp delen din i trinn for å se om du kan få buen. Hvis ikke, lagre på nytt og last inn på nytt. Det tar vanligvis to til tre forsøk for at dette skal fungere.

Bilde 05

Assassin's Creed Valhalla: How to Recover the Legendary Arc of Nodens ... takket være en feil

Men hvis denne metoden fungerer, er det ikke den rette metoden. Vi kan imidlertid satse på at mange spillere allerede jobber hardt for å finne den legitime måten å få Nodens bue på og at vi bør lære mye mer om dette våpenet i fremtiden.

Tilbake til Assassin’s Creed Valhalla løsningssammendrag

Profilen til kevin-j, Jeuxvideo.com

Gjennom kevin-j, Skriv til jeuxvideo.com

MP

You may also like

Leave a Comment