Home » Assassin’s Creed Valhalla, Thors Hammer: Hvordan får du tak i Mjöllnir, det legendariske våpenet?

Assassin’s Creed Valhalla, Thors Hammer: Hvordan får du tak i Mjöllnir, det legendariske våpenet?

by Thure Lindhardt

Nyhetstips Assassin’s Creed Valhalla, Thors Hammer: Hvordan får du tak i Mjöllnir, det legendariske våpenet?

Assassin’s Creed Valhalla kan være en høy tittel og en gigantisk levetid, men det er likevel offer for tilbakevendende feil, inkludert en som hindret deg i å få tak i en av de mest legendariske gjenstandene i norrøn mytologi: Thors hammer, som svarer til det søte navnet Mjöllnir. Bare her, før siste oppdatering av tittelen påUbisoft, kan noen feil hindre deg i å fullføre oppdraget for å få tilgang til det. Sistnevnte har nå forsvunnet, og vi vil fortelle deg hvordan du enkelt kan få tak i dette mytiske våpenet i vår Assassin’s Creed Valhalla-gjennomgang.

For å få Thors hammer må du imidlertid fullføre et ekstra oppdrag på forhånd. Dette består i å beseire de tre døtrene til Lérion, ganske formidable jagerfly, for å gjenvinne rituelle dolker og deler av Thors rustning fra kroppene deres. Før den siste oppdateringen var dette oppdraget buggy i noen versjoner av spillet (som det gjorde på vår side!), og hva enn du spiller på PC, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 eller Xbox One. Hvis dette sideoppdraget ble avlyttet, var det faktisk umulig å få tilgang til Thors hammer!

  • Skaffe Thors Hammer: Krav

Så snart du sa dolker Møt ved Lerions herskapshus i East Anglia, og utforsk deretter de underjordiske passasjene. Når du først er i rommet med den hornede statuen, er alt du trenger å gjøre å plante dolkene Tilgang til et hemmelig rom i de utpekte rommene …

En gang inne Du finner Thors hjelm i bagasjerommet; Forlat deretter området og få den siste delen av rustningen til tordenguden ved å utrydde forfedrenes rekkefølge. Deretter til Hordafylke i Norge.

Assassin's Creed Valhalla, Thors Hammer: Hvordan får du tak i Mjöllnir, det legendariske våpenet?
  • Finner Thors hammer

Deretter kommer du til fjorden som opptar bunnen av denne regionen og går deretter langs venstre bredd for å oppdage et gap i fjellet. Deretter legger du til kai, Gå deretter til sprekken du kan se nedenfor for å finne en steinrøys der Thors hammer Mjöllnir tålmodig venter på deg. Du trenger bare å være utstyrt med Thors rustning (se over) for å få det.

Les også:

Tilbake til Assassin’s Creed Valhalla løsningssammendrag

Profilen til Antistar, Jeuxvideo.com

Av Antistjerne, Journalist jeuxvideo.com

MPTwitter

You may also like

Leave a Comment