Home » ATP i Paris: Novak Djokovic – Danił Medvedev. Live dekning og resultat

ATP i Paris: Novak Djokovic – Danił Medvedev. Live dekning og resultat

by Thure Lindhardt

I finalen i ATP Masters 1000-turneringen i Paris spiller de to toppseedede tennisspillerne – nummer to på verdensrankingen, russeren Daniil Medvedev beseiret tyskeren Alexander Zverev 6: 2, 6: 2 og før det hans leder – serberen. Novak Djokovic – eliminerte Hubert Hurkacz. Direkte dekning og live resultater av finalen på Polsatsport.pl.

Det blir den tiende kampen av verdens beste tennisspillere. Djokovic har litt bedre balanse, han har vunnet fem av kampene så langt, inkludert finalen i årets Australian Open Grand Slam. I US Open-finalen var imidlertid russeren vinneren og frarøvet serberne kalenderens grand slam (Djokovic vant også i Wimbledon og French Open).

SE OGSÅ: Hubert Hurkacz – Novak Djokovic kampsammendrag

Medvedev forsvarte tittelen i Paris og la Zverev, som ble plassert på fjerdeplass i semifinalen mot fjorårets finalist på lørdag, ingen illusjoner. Han vant med tyskeren på under 80 minutter i strake sett.

Tidligere har Djokovic beseiret Hurkacz 3:6, 6:0, 7:6 (7:5) etter en knallhard kamp og sikret seg førsteplassen på verdensrankingen på slutten av sesongen for syvende gang i karrieren. Han gjorde det for syvende gang i karrieren og er rekordholder i denne forbindelse – amerikaneren Pete Sampras var på topp seks ganger.

Ved å nå semifinalen sikret Hurkacz opprykk til ATP-finalen i Torino, avsluttet sesongen og rykket opp fra 10. til niende plass på ATP-rankingen mandag, karrierens høyeste plassering.

Turneringen i Torino arrangeres fra 14. til 21. november, hvor Hurkacz og Djokovic også skal delta i Medvedev, Zverev, grekeren Stefanos Tsitsipas, russeren Andrei Rublow, italieneren Matteo Berrettini og nordmannen Casper Ruud.

Resultater semifinale:

Daniil Medvedev (Russland, 2) bt Alexander Zverev (Tyskland, 4) 6-2 6-2

Novak Djokovic (Serbia, 1) bt Hubert Hurkacz (Polen, 7) 3-6, 6-0, 7-6 (7-5)

Direktesending og resultater av ATP-finalen i Paris Djokovic – Medvedev fra kl. 15:00 på Polsatsport.pl.

AA, PAP

Gå til Polsatsport.pl

You may also like

Leave a Comment