Home » ATP i Roma: Novak Djokovic – Holger Rune. Direkte rapportering og scoringer

ATP i Roma: Novak Djokovic – Holger Rune. Direkte rapportering og scoringer

by Erlend Loe

Det er allerede kvartfinale i ATP-turneringen i Roma. I en av kampene skal Novak Djokovic kjempe om opprykk til topp fire, hvis rival blir norske Holger Rune. Rapporter og livescore på Polsatsport.pl.

Serberen, som leder ATP-verdensrankingen, kjemper for femte deltakelse på rad i finalen i turneringen, som arrangeres i Italias hovedstad. Den legendariske tennisspilleren vant denne konkurransen i fjor.

Rune vil prøve å hindre ham i å nå dette målet. I den innledende runden beseiret nordmannen australieren Alexei Popyrin 6:4, 5:7, 6:4. Skandinavisken er den syvende «raketten» i verden som allerede vet hvordan en triumf over Djokovic smaker.

SE OGSÅ: Djokovic berømmer elektronisk systemsett for å erstatte linjedommere

Begge spillerne konkurrerte mot hverandre to ganger. I 2021 vant serberen første runde av US Open 6-1, 6-7, 6-2, 6-1. Rune betalte ham tilbake for ett år siden. Deretter vant han ATP-finalen i Paris 3:6, 6:3, 7:5.

Bemerkelsesverdig nok fylte nordmannen nylig 20 år og er 16 år yngre enn sin nærmeste konkurrent! Djokovic blir snart 36 år 22. mai. Drømmegaven ville derfor vært en triumf i den romerske turneringen.

Rapport og livescore av kampen Djokovic – Rune fra kl 13:00 på Polsatsport.pl.