Home » ATP i Shanghai: Hubert Hurkacz – Fabian Marozsan. TV-sending og nettstrøm

ATP i Shanghai: Hubert Hurkacz – Fabian Marozsan. TV-sending og nettstrøm

by Erlend Loe

Hubert Hurkacz skal spille mot Fabian Marozsan i ATP-semifinalen i Shanghai. Vil polakken leve opp til rollen som favoritt og beseire ungareren? Sending av Hubert Hurkacz – Fabian Marozsan-spillet på Polsat Sport og Polsat Box Go. Starter kl 9:00.

Det første settet var veldig jevnt. Kampen ble spilt kamp for kamp og i tiebreak vant Huracz 8-6. Polakken startet den andre kampen dårlig og tapte 3-0. Imidlertid vant han tre kamper på rad og utlignet, men tapte til slutt 4:6.

SE OGSÅ: Oppdrag fullført. Fręch nådde 16-delsfinalen

Den tredje kampen var lik den første og alt ble avgjort i en tiebreak, som endte med at Hurkacz vant 7-4. I løpet av hele kampen hadde den polske tennisspilleren hele 16 service-ess. Møtet varte i to timer og 37 minutter. Det var den andre duellen mellom disse tennisspillerne. Fire år tidligere beseiret polakken også Zhang i Shanghai.

Hurkaczs motstander i kvartfinalen blir Marozsan. Ungareren, som er rangert på 91. plass på ATP-rankingen, sørget for en overraskelse i fjerde runde og beseiret åttendeseedede norske Casper Ruud 7:6 (6:3), 3:6, 6:4.

Sending av Hubert Hurkacz – Fabian Marozsan-spillet på Polsat Sport og Polsat Box Go. Det starter torsdag klokken 9.00.

JŻ, Polsat Sport

PolsatSport.pl i versjonen for Android- og iOS-telefoner!

Den siste informasjonen og nyhetene uansett hvor du er.

You may also like

Leave a Comment