Home » Avstemming. Hvem er månedens idrettsutøver for desember på Mosel?

Avstemming. Hvem er månedens idrettsutøver for desember på Mosel?

by Erlend Loe

Del en BeOp-side med denne kreative https://engage.beop.io/5c40797dc9e77c0001b97165/61d71159994501332dd07d3a


Meline Nocandy

Meline Nocandy

For en start på sesongen for Metz håndball midtstopper! Hellig olympisk mester med lagvenninnene fra det franske landslaget, i fjor sommer i Tokyo, har Méline Nocandy tatt enda et steg videre i klubben og utvelgelsen de siste månedene.
Som kaptein for Dragonnes, har Guadeloupe lenket prestasjonene til den svært høye flyvningen med Metz Handball i kvinneligaen som i Champions League. I desember vant hun en ny verdenspodium med de blå etter en ekstraordinær løype med det franske laget (kun ett tap i finalen mot Norge). I hjertet av det franske kollektivet viste Méline Nocandy frem all fremgangen sin under dette verdensmesterskapet i Spania (scoret 21 mål på 9 kamper).
Sesongavslutningen skulle gi ham nye muligheter til å skinne før han dro til Paris-92, som hun formaliserte for noen uker siden.

Kort om Méline Nocandy

– Født i Saint-Claude (Guadeloupe)
– 23 år
– Vise verdensmester med det franske håndballlaget etter OL-mesterkroningen i Tokyo.

Simon Delestre
Simon Delestre

Simon Delestre

Hadde vi lagt til OL-gull som så ut til å nå ham – det franske laget var i ledelsen før Pénélope Leprévosts siste besøk – ville Simon Delestres sesong vært nesten perfekt.
Rytteren fra Solgne, som tydelig hadde uflaks i de olympiske leker, der han deltok for tredje gang på rad, viste nok en gang imponerende konsistens på verdens høyeste nivå. Med Berlux Z først til august, deretter med de to nye Cayman Jolly Jumper og Tinkas Heo Z-rammene (for ikke å snakke om den uunnværlige Hermès Ryan).
Med Cayman avsluttet Simon Delestre året med stil og formet stemningen i starten av denne nye sesongen. På Longines 5 * Grand Prix i La Coruña, Spania, nådde Mosel-føreren den eneste runden med dobbel null. Lover for fremtiden…

Simon Delestre og kort

– Født i Metz
– 40 år
– Den tidligere verdens nummer én i disiplinen, valgt ut tre ganger til de olympiske leker, nådde en high-end sesongavslutning, som ble avbrutt av en seier i en CSI 5* i La Coruña.

Chloe Valentini
Chloe Valentini

Chloe Valentini

Den tidligere Besançon-vingen hadde et ekstraordinært år i 2021. Etter å ha flyttet til Metz Handball i fjor sommer, en logisk utvikling å ta til et nytt nivå, hadde Chloé Valentini en vellykket sommer i Japan ved å delta i OL med lagkameratene fra franskmennene. landslag Vant tittel og scoret fire mål i den seirende finalen mot russerne.
Allerede perfekt integrert i Metz-håndballkollektivet, som hun har glimret med i både kvinneligaen og Champions League siden sesongstart, opplevde den innfødte Morteau et nytt høydepunkt med de blå på slutten av 2021. Kantspilleren fra Metz tok en meget fin sølvmedalje med franskmennene etter en nesten perfekt turnering (kun ett nederlag i finalen mot nordmennene). Chloé Valentini vil ha gitt et enormt bidrag til det franske kollektivet ved å score 14 mål i løpet av konkurransen.

Kort om Chloé Valentini

– Født i Morteau (Doubs)
– 26 år
– Vise verdensmester med det franske håndballlaget etter OL-mesterkroningen i Tokyo.

You may also like

Leave a Comment