Home » Bite Professionals anbefaler: Topp 5 Xbox Series X/S-spill | butikk

Bite Professionals anbefaler: Topp 5 Xbox Series X/S-spill | butikk

by Thure Lindhardt

For å spare tid anbefaler vi at du gjør innholdet ditt lettere tilgjengelig:

  • Forza Horizon 5 åpner Mexicos fantastiske verden for deg, hvor du reiser i restaurerte biler til minste detalj;
  • Du kan spille Gears 5 med vennene dine på forskjellige konsoller eller i samme delt skjermmodus;
  • Microsoft Flight Simulator (2020) vil appellere til elskere av stille spill;
  • I Ori and the Will of the Wisps, mens du kontrollerer karakteren din, vil du reise gjennom en magisk skog hvor du må overvinne nye utfordringer og gåter.
  • Halo Infinite er årets mest etterlengtede skytespill, med mange spillere som allerede tester betaen.

Lær mer om de beste Xbox Series X/S-spillene ved å lese denne artikkelen.

«De nye Xbox Series X/S-konsollene er betydelig raskere enn den gamle Xbox One. Dette betyr at spill lastes raskere og opprettholder høyere oppløsning og bilder per sekund. Dette lar utviklere tilby ultraoriginale og nye spill med flere detaljer, så det mangler virkelig ikke på fascinerende nyheter. I tillegg til forbedrede spill som er veldig populære blant eldre og Xbox-entusiaster, sier Andrius Archangelskis, Bites Pro.

Her er 5 anbefalinger for Xbox Series X/S-spill:

Forza Horizon 5 er det beste bilspillet

VIDEO: Forza Horizon 5 offisiell lanseringstrailer


Forza Horizon er en serie med racingvideospill, for mange en velkjent del av Forza Motosport, hvor racing ikke bare foregår på spesielle baner, men også på veien, i rally eller når en bils hjul sklir sidelengs.

«En av de største fordelene ved dette spillet er den vakre verdenen i Mexico, med sine ørkener, frodige jungler, historiske byer, strender og enorme vulkaner. Du vil besøke alle disse stedene mens du kjører drømmebilen din. Selv om valget av sistnevnte er stort, lover utviklerne av spillet at etter alle oppdateringene vil det være mer enn 752 av dem her, sier Bitė smartenhetsekspert.

Spillet tilbyr reproduserbare maskindetaljer med høy presisjon. Selv de minste detaljene, som pærene i luksusbillamper, kan sees på nært hold. Å spille Forza Horizon 5 får deg dessuten til å føle at du faktisk kjører bil – en følelse av trygghet som forsterkes av det faktum at utviklerne fulgte nøye med på bilens kjøreopplevelse. Det avhenger av de minste detaljene som dekktykkelse og -trykk, maskinvekt, motorposisjon og mer. Alle kan endres i spillet etter eget ønske.

Demon’s Souls er ikke et av de spillene der avgjørelser tas på en tallerken. Nesten hvilken som helst fiende kan slå deg med noen få slag, og selv et skritt som ikke er godt tråkket vil lokke deg inn i en felle, som krever at du begynner på nytt. Derfor er hver seier forbundet med en stor følelse av prestasjon. Men for noen er det verdt å vente på denne følelsen, andre leker på jakt etter avslapning, ikke en utfordring,” bemerker Bitė Profas.

Spillkonsollen er underholdningssenteret i ethvert hjem, men ikke alle vet hvordan de skal bruke den til sitt fulle potensial. For å tilby Xbox enda mer mens du er på farten dele viktige tips «Bee Professionals». Hennes innsikt kommer til nytte både for de som nettopp har kjøpt en konsoll og de som har eid den i mer enn ett år.

Gears 5 er det beste skytespillet

VIDEO: GEARS 5 OFFISIELL LANSERINGSTRAILER – KJEDEN


Dette er femte gang i 2006. En del av utgitte Gears of War. Riktignok møter spillet denne gangen fansen med et kortere navn, som ifølge en Xbox-representant ble valgt på grunn av enklere og raskere søk på Internett.

Gear 5 fortsetter historien der Gears of War 4 endte. Bare handlingen finner sted noen måneder senere og fokus er på Kait Diaz som er hovedpersonen i den nye serien. En av de største fordelene med dette spillet er muligheten til å spille med venner og til og med på forskjellige måter. Den ene er online via forskjellige Xbox-konsoller, den andre er ment å spille på en enkelt konsoll i delt skjermmodus. I det første tilfellet er det mulig å spille for tre personer samtidig, og i det andre tilfellet er et ubegrenset antall personer tillatt, sier Bitė-proffen.

Mens Gears 5 startet som et Xbox One- og Xbox One X-spill, er det kraftig forbedret på Xbox Series X/S. Eierne deres kan være fornøyd med raskere lasting, høyere oppløsning, grafikk og oppdateringsfrekvenser på opptil 60 og 120 bilder per sekund. Det beste er at alle disse forbedringene tidligere var tilgjengelige gratis for de som har spillet, takket være Xbox Smart-leveringstjenesten. Du kan også spille den med musen og tastaturet koblet til konsollen.

Microsoft Flight Simulator (2020) er et avslappende spill

VIDEO: Starttrailer for forhåndsbestilling av Microsoft Flight Simulator


Microsoft Flight Simulator dukket opp første gang for 39 år siden, i 1982. Den ble tilgjengelig for å spille på IBM-datamaskiner samme år. Den nye versjonen av spillet vil være tilgjengelig på PC-er i 2020 og på Xbox Series X/S-konsoller i 2021.

«Vi la merke til det den gangen. Målet til spillerne her er å fly hvor og hvordan du vil beundre topputsikten over verdens kontinenter med enestående skjønnhet. Også verdt å merke seg er det faktum at Microsoft Flight Simulator gir tilgang til en rekke fly og det du trenger å vite før du tar av. Det er ingen mangel på utfordringer i dette spillet, en av dem er å lande flyet på de farligste flyplassene, sier A. Archangelskis.

Microsoft Flight Simulator har også teknologisk imponerende løsninger. For eksempel har ingen andre spill mer ekte skyer enn her, ifølge eksperten. I tillegg gjenskaper dette spillet realistisk detaljene i cockpitene: både kontrollknappene og interiøret. Så mange nybegynnere piloter bruker dette spillet for å forberede seg til pilotopplæring.

«Som jeg nevnte før, lar dette spillet deg reise rundt i verden. Dette er fordi Microsoft Flight Simulator bruker Microsoft Azure-servere, som inneholder opptil 5 petabyte med landskapsdata i spillet. Med andre ord 5 millioner. Gigabyte som nøyaktig gjenspeiler utsikten over stedet du flyr over. Det er sant at den konstante utvekslingen av bilder vil kreve en internettforbindelse på minst 5 Mbit/s,” forklarer smartenhetseksperten og legger til at slike avanserte teknologiske løsninger er mulige takket være teknologigiganten Microsoft.

Hvis hjemmet ditt fortsatt domineres av PlayStation 5-spillkonsollen, vil Bite Profai gi deg anbefalinger om hva du bør gjøre. PS5-spill mest verdig din oppmerksomhet.

Ori and the Will of the Wisps er et 2D-spill med attraktiv grafikk

VIDEO: Ori and the Will of the Wisps – E3 2019 – Gameplay Trailer


Ori and the Will of the Wisps er et todimensjonalt (2D) spill der du kontrollerer karakteren din gjennom en magisk skog hvor du må møte nye utfordringer og gåter. Det vil også være en historie gjennom hele spillet som vil bli fulgt av dialog og oppdrag.

«Det er et grafisk enklere, men fortsatt veldig vanedannende plattformspill, som minner om et eventyr. Selv om du ikke kan se karakteren din fra sidelinjen, slik det er vanlig med 3D-kreasjoner, vil selve prinsippet oppmuntre deg til å utforske, eksperimentere og vokse med karakteren din. De som er interessert i spillets historie vil gjerne vite at dette er en oppfølger til Ori and the Blind Forest, melder Bitė Profas.

Bare 20 personer bidro til Ori and the Blind Forest, og hele 80 personer bidro til Ori and the Will of the Wisps. Ikke så rart at spillet har tredoblet seg selv.

«Det er også viktig å merke seg at Ori and the Will of the Wisps vil vise opptil 6K-oppløsning ved 60fps eller 4K-oppløsning ved 120fps på de nye Xbox Series X-konsollene.» og sannere bilde. Dette krever selvfølgelig en TV som støtter en slik oppløsning og frekvens,” legger A. Archangelskis til.

Halo Infinite er en av de mest etterlengtede skytespillene

VIDEO: Halo Infinite Multiplayer – Sesong 1 Cinematic Intro


Dette spillet er ennå ikke offisielt utgitt 8. desember i år. Til tross for dette har mange allerede spilt Halo Infinite beta, som gjorde et godt inntrykk.

«Dette er det sjette spillet i Halo-serien og fortsetter historien om Halo 5: Guardians. Selv om den skal vises sammen med Xbox Series X-konsollene allerede i 2020. På slutten av 2021 måtte imidlertid utgivelsen utsettes til 2021. galo. Jeg kan si at ventetiden var verdt det etter å ha husket de første lanseringene av dette spillet og utgivelsen av den nylig utgitte betaen. Det er mye morsommere og mer engasjerende nå, sier Bee’s Prophet.

Spillet har også blitt grafisk oppgradert og utnytter ytelsespotensialet til den nye konsollen fullt ut. Du kan til og med spille med 4K-oppløsning og 120 bilder per sekund. Du kan imidlertid velge mindre innstillinger hvis du ønsker det. Med Xbox Smart Delivery vil alle disse forbedringene være tilgjengelige gratis på Xbox Series X/S-konsoller og de som har kjøpt en versjon av spillet som er kompatibel med eldre konsoller.

«Dette er definitivt en av de mest etterlengtede skytespillene i år, da de som prøvde Halo Infinite beta var virkelig imponert. Det kommer to versjoner av dette spillet: Halo Infinite og Halo Infinite Multiplayer. Sistnevnte vil være tilgjengelig for alle å laste ned gratis. Og Halo infinite må kjøpes», forklarer Archangelsky, og legger til at du i likhet med Gears 5 kan spille spillet med musen og tastaturet koblet til konsollen.

Smarttelefoneksperten legger til at med et Gamepass-abonnement kan alle spillene ovenfor spilles gratis på Xbox One, Xbox Series X/S-konsoller og Windows-PC.

I følge forskningsselskapet Statista spiller 1 av 3 mennesker i verden i dag spill på smarttelefoner. Etter hvert som antallet spillere vokser, dukker det opp flere og flere mobilspill hver dag. Det kan være veldig vanskelig å velge riktig blant så mange, så Bitė-proffer har prøvd og valgt ut de fleste av de mest populære spillene topp ti For Android- og iOS-enheter.

Du kan lære mer om spill for spilldatamaskiner fra Bitė Professionals som ligger i Bitė-salonger i større byer. Smarte eksperter gir gratis råd, uansett hvilken nettverkstjeneste du bruker. Finn ut flere nyttige tips og interessante nyheter På Bee Profiler-siden.

You may also like

Leave a Comment