Home » Boligskandale i Norge. Saken endte med at parlamentssjefen trakk seg

Boligskandale i Norge. Saken endte med at parlamentssjefen trakk seg

by Connie Nielsen

norsk politiet etterforsker seks Stortingsmedlemmer mistenkt for ulovlig bruk av offentlig betalt bolig. De skulle skjule at de hadde egne lokaler. Hvorvidt Hansen er blant dem er ikke kjent, men talmannen sa til media at hun var «sikker».

i Norge parlamentarikere Pendlere har rett til bolig dersom de er folkeregistrert mer enn 40 km fra Stortinget eller eier eiendom. Hansen eier et hus i Skien ved Oslo, 29 km fra Stortinget. I dokumenter bekreftet politikeren at hun bor i Trondheim (490 km fra hovedstaden). Hun innrømmet at et rom i denne byen ble leid av hennes lokale arbeiderpartipolitiker.

Hansen: Jeg misforsto reglene

Hansen forklarte i media at hun «misforsto regelverket», hun viste også til hennes dårlige tilstand Helse. Jeg gjennomgikk tre store operasjoner, så jeg ble mer i Skien enn i Trondheim. hun oversatte.

Eva Kristin Hansen, 49 år har vært stortingsrepresentant siden 2005 og ble president først en måned etter starten av den nye stortingsperioden. Tidligere var hun visepresident i salen. I den siste funksjonsperioden fulgte lignende påstander fra kontoret til kristendemokratenes president og minister barn og familien Kjell Ingolf Ropstad trakk seg. Selv om politikeren hadde et hus, var han fortsatt registrert hos foreldrene og brukte den offisielle leiligheten (PAP).

fortjeneste / akl /

You may also like

Leave a Comment