Home » Utrolig Haaland-formue. Han ble den yngste milliardæren i norsk fotball

Utrolig Haaland-formue. Han ble den yngste milliardæren i norsk fotball

by Erlend Loe

Erling Braut Haaland har kapitaltilgang til Manchester City. Nordmannen gjorde ti opptredener i alle konkurranser, og scoret 14 mål og én assist. I noen uker nå har den 21 år gamle spissen slått nye rekorder i Premier League. Haalands målrekord på de siste 99 kampene er også utrolig. Han scoret 100 mål (86 for Borussia Dortmund og 14 for Manchester City). Dette er imidlertid ikke den eneste statistikken der fotballspiller leder definitivt.

se videoen
Barcelona har en ubesunget helt. «Du visste at det var kjære»

Haaland er Norges yngste milliardær. Dette er hvor mye angriperen har samlet på kontoen

For noen dager siden publiserte finansmagasinet «Kapital» en liste over de 400 rikeste innbyggerne i Norge. Haaland var blant dem. Etter nøye beregninger kom det frem at angriperens eiendeler beløp seg til 1,1 milliarder kroner, eller rundt 110 millioner kroner. Euro. – Det er et veldig konservativt regnestykke. Totalbeløpet vil mest sannsynlig være mye høyere. I årene som kommer vil nordmannens formue øke gjennom ytterligere sponsoravtaler og annonseinntekter. Faktisk er fotballspilleren fortsatt helt i starten av mediekarrieren» – leser vi i «Kapitala».

Spania Sveits Nations League fotballAlba rasende etter nederlaget til spanjolene. «Bare ett ord»

Dessuten er Manchester City-spissen ikke bare Norges yngste milliardær, men også den første personen som har tjent det beløpet så raskt på så kort tid. «Haaland er den første fotballmilliardæren i landet vårt» – legger journalister til.

Redaksjonen forklarte også hva analytikerne tok i betraktning når de fastslo verdien av Stars-formuen. I utgangspunktet var fokus på oppnådde resultater rød okse Salzburg og Borussia Dortmund. I tillegg var det garanterte utbetalinger fra en femårskontrakt med Manchester City og midler fra sponsorkontrakter. Alle disse postene er redusert med skatt, spillerens investeringer og dermed all eiendom og løsøre. Det ble også trukket fra faste boutgifter og tilleggspremier Resultater (merket som «usikker»).

Mer informasjon på hjemmesiden Gazeta.pl.

Kanadiere protestererKanadiere er sinte på Nike. Sterk protest [WIDEO]

Hvis Haaland fortsetter å vise så god form, er det mulig at nordmannen snart topper rankingen. Spilleren har imidlertid så langt fokusert på å spille for landslaget. Lørdag dukket spissen opp i kampen i 5. runde i Nations League Slovenia. Og selv om Haaland traff nettet, tapte Norge 2-1. Laget fra Skandinavia leder for tiden B4-gruppen i Nations League med 10 poeng. Avgjørelse om opprykk til divisjon A blir ikke tatt før tirsdag. Da tar nordmennene imot serberne.

You may also like

Leave a Comment