Home » «Bonava Latvija» starter byggingen av et nytt boligprosjekt i Teika

«Bonava Latvija» starter byggingen av et nytt boligprosjekt i Teika

by Thure Lindhardt

I november vil eiendomsutvikler Bonava Latvija starte byggingen av de to første fem-etasjers boligbyggene med 120 leiligheter på stedet til det historiske Vidzeme-bakeriet i Teika, 16 Ropažu Street. Begge bygningene skal stå ferdig våren 2023. Det er planlagt å investere rundt 20 millioner euro i gjennomføringen av det overordnede prosjektet, sa Edgars Butāns, selskapets kommunikasjonsspesialist.

Innholdet fortsetter etter visning

reklame

Utbyggeren «Bonava Latvija» vil starte byggingen av de to første fem-etasjers boligbyggene i det kommende prosjektet ved 16 Ropažu Street i Riga og legge til 120 nye, bærekraftige og miljøvennlige 2 til 4-roms leiligheter fra 38-82 kvadratmeter. til det nye boligmarkedet innen halvannet år. Det tredje bygget i prosjektet med 100 leiligheter skal etter planen stå ferdig i 2024. Samtidig med boligbyggingen skal det beplantes, grønnes og anlegges rekreasjons- og idrettsarealer på over 1,6 hektar for alle aldersgrupper, forklarer utbygger.

Hvert bygg vil ha heis, og det vil være generøse individuelle boder for sykler og andre store gjenstander i kjelleren, noe som skaper mer plass i leiligheten. Hver leilighet er også utstyrt med et moderne luftutvekslingssystem.

Leilighetene i det nye prosjektet er beregnet på unge familier og profesjonelle som verdsetter et inspirerende, menneskevennlig og grønt miljø, sier Kaspars Ekša, markeds- og salgssjef i Bonava Latvija.

Det vil være en sykkelparkeringsplass med bod ved hvert bygg, og det vil bli installert offentlig elektrisk ladestasjon ved inngangen til området. Prosjektområdet skal inngjerdes og videoovervåkes. Det bygges også et stort overjordisk parkeringshus med mer enn 170 parkeringsplasser til bruk for alle tre byggene i området.

I slutten av august i år skapte «Bonava Latvija» i samarbeid med kunstsenteret «Totaldobže» og utvalgte kunstnere ved 16 Ropažu Street et urbant objekt – mer enn 70 meter langt urbant kunstgalleri, kunstnere som maler deler av betonggjerdet rundt eiendommen til utbygger. Kunstgalleriet er fritt tilgjengelig for alle og byens gjester og vil være å se i minst to år mens nybygget fortsetter.

«Bonava Latvija» realiserer utvikling, bygging og salg av leiligheter i både det økonomiske og forretningsmessige segmentet i Riga. Totalt vil byggefasen i 2021 omfatte 1.000 leiligheter fordelt på seks prosjekter, hvorav byggingen av 470 leiligheter skal være ferdig innen utgangen av året, forklarer Bhutan.

Bonava Latvija er den største eiendomsutvikleren i Latvia. Selskapet har i dag 2300 ansatte og er representert i Tyskland, Sverige, Finland, Danmark, Norge, St. Petersburg, Estland, Litauen og Latvia med en omsetning på 1,72 milliarder euro i 2020. Bonava-aksjene er notert på Nasdaq-børsen i Stockholm.

You may also like

Leave a Comment