Home » City of Lublin: «Simply Cool Place» ble opprettet i Lublin

City of Lublin: «Simply Cool Place» ble opprettet i Lublin

by Catherine Monroe

på ul. Jana Sawy 5, byens tredje ungdomsrom, ble åpnet. Unge innbyggere i Lublin har fått et annet sted å møtes, slappe av og organisere arrangementer. Dette er implementeringen av programforutsetninger Europeisk ungdomshovedstad 2023.

– Po Prostu Cool Place, åpnet i dag, er et svar på et rapportert behov fra unge mennesker for å skape et trygt rom for dette i Rury District. Jeg er glad for at vi gradvis åpner flere slike steder i Lublin, og viktigst av alt, at vi gjør dette sammen med unge mennesker, og gjør byen til et sted tilpasset deres behov og åpent for ungdommens forventninger. Takk for engasjementet fra ungdomsmiljøer og frivillige organisasjoner som fører til endringer i distrikter som betyr noe for innbyggerne – sier Krzysztof Żuk, ordfører i byen Lublin.

Det nye rommet ligger på ul. Jana Sawa 5 i distriktet Rørog blir ivaretatt av SMedfølgende Bona Fides aktivitetsstøtte Og 5 Medium Foundation. Stedet vil være åpent fra tirsdag til fredag kl 12.00-20.00, i helgene etter behov. “Bare et kult sted” ble skapt inne åpen konkurranse Tilbud annonsert av byen Lublin for å skape, implementere og evaluere åpne plasser for unge mennesker.

– Unge mennesker trenger trygge rom hvor de kan føle seg frie og komfortable, egnet til å møte med jevnaldrende, utvikle lidenskaper og talenter eller tilbringe fritid. Jeg er veldig glad for at unge mennesker har funnet et slikt sted i en annen del av byen. Det dynamisk utviklende nettverket av frirom for unge mennesker i Lublin-distriktene tjener ikke bare integrering, men også større deltakelse i sosiale spørsmål og å bygge et fellesskap – sies det. Beata Stepaniuk-Kuśmierzak, varaordfører i byen Lublin for kultur, sport og deltakelse, fullmektig for ordføreren for den europeiske ungdomshovedstaden.

En konkurranse som skapte et nytt rom for ungdomer gjennomføringen av søknaden om tittelen Europeisk ungdomshovedstad Lublin 2023. Byen har satt seg som oppgave å skape åpne steder for unge mennesker hvor de fredelig kan forfølge sine lidenskaper og interesser, møte venner eller gjøre lekser. De åpner i Lublin innen utgangen av dette året ytterligere fire ungdomsrom.

Det er det første stedet i sitt slag «Hallo!» på ul. Peowiakow 11 vil åpne i oktober 2022 i samarbeid med IKEA som en del av «Przestrzeń Młodych» («Youth Space»)-aksjonen innenfor det bilaterale initiativet «Youth for the City, City for Youth – Projects and Initiatives som involverer og involverer lokale samfunn», Co. . bruker midler fra Island, Liechtenstein og Norge gjennom EØS- og Norge-tilskuddene. Siden åpningen Hallo! har allerede blitt besøkt av over 7,5 tusen. Mennesker.

Svaret på behovene til ungdom fra Lublin-distriktet Felin er åpningen 4. juli i år. «Distrikt»som har en integrerende og deltakende funksjon. Der holdes det jevnlig kurs for ungdom, for eksempel medie- og fotoverksteder eller kreativitetstrening, men også håndverk – å lage smykker, maskoter. Det arrangeres også jevnlig sjakkkurs. Rundt 300 personer har allerede brukt «ReWir»-tilbudet.

Åpningen av «Just a Cool Place» er planlagt to dager med workshops og gratis møterknyttet til det Åpning av utstillingen en ung artist tilknyttet Lublin, Marcin Redkowiak. Utstillingen «Rehearsal before falling asleep» er tilgjengelig for besøkende frem til 6. oktober i lokalets åpningstid, det vil si fra 12.00 til 20.00. På åpningsdagen (1. september) har ungdom mulighet til å delta på to workshops: av Kl. 13.30 inviterer arrangørene til kurs i å lage glyserinsåper med innslag av aromaterapi og avslapning, og fra 15.30 vil det finne sted kunstneriske håndverksverksteder hvor deltakerne skal lage bilder av planter av keramisk gips. På den andre siden, 2. september vil Just a Cool Place tilby tre aktiviteter. På. Kl. 11.00 starter en stressmestringsworkshop hvor unge mennesker kan lære hvordan stress påvirker menneskekroppen og hvilke teknikker som bidrar til å redusere det. Så, fra klokken 13, blir rommet til en stor vaffelfabrikk, og fra klokken 14 kan deltakerne på neste workshop flytte til Land of the Rising Sun og lære om den japanske teknikken med å dyrke planter i kuler pakket inn i mose. Sammensetningen er basert på planter som produserer oksygen og renser luften. Workshopen er en mulighet til å praktisere mindfulness og oppleve planters terapeutiske kraft.

You may also like

Leave a Comment