Home » Conference League: Bodo/Glimt – Lech Poznan. Direkte rapportering og scoring

Conference League: Bodo/Glimt – Lech Poznan. Direkte rapportering og scoring

by Erlend Loe

Norgesmesterne i 2021 startet sitt cupeventyr for inneværende sesong i juli, og startet igjen i Champions League-kvalifiseringen. Først eliminerte de Færøyenes KI Klaksvik (3-0 og 1-3), deretter Nord-Irlands Linfield Belfast (0-1 og 8-0) og Zalgiris Vilnius (5-0 og 1-1). Fjerde runde, avgjørende for opprykk til gruppespillet, startet med 1-0 hjemmeseier mot Dinamo Zagreb, men de kroatiske mesterne vant 4-1 i andre omgang, om enn først etter ekstraomganger.

For første gang nådde den norske klubben gruppespillet i Europa League, der de konkurrerte med Arsenal London, PSV Eindhoven og FC Zurich. På seks kamper scoret han fire poeng og endte på tredjeplass, hvorfra han ble «nedrykket» til Conference League.

SE OGSÅ: Polsk spiss skadet! Han har vært i god form i det siste

I mellomtiden gikk Bodoe/Glimt glipp av sin tredje norske tittel på rad. Molde vant sesongen som ble avsluttet 13. november med 18 poeng over Bodoe/Glimt.

Spillerne fra Poznań startet også årets sesong i europacupen etter å ha blitt slått ut av Champions League. Etter å ha tapt for Karabakh sammenlagt, befant de seg i Conference League hvor de eliminerte tre rivaler i kvalifiseringen: Dinamo Batumi, Vikingur og Dudelange. I gruppespillet møtte de Villarreal, Austria Wien og Hapoel Beer Sheva. De scoret ni poeng i gruppespillet og avanserte til knockout-stadiene i Conference League.

I år spilte spillere fra Poznań fire kamper i Ekstraklasa. De uavgjort de to første kampene mot Stala Mielec og Miedź Legnica og vant de to siste kampene. Dette var møter med Miedź Legnica og Wisła Płock. Lech Poznań er tredje på Ekstraklasa-tabellen, tre poeng bak Legia Warszawa og ti poeng bak Raków Częstochowa.

Playoff-vinnere går videre til Conference League Round of 16 hvor de møter de topprangerte Conference League-gruppene. Trekningen av denne runden er berammet til 24. februar.

Rapport og direkte resultat av kampen Bodo/Glimt – Lech Poznań fra 18.45 på Polsatsport.pl

PS, PA

You may also like

Leave a Comment