Home » Corinthians-trøyen har en ny Nike-tekstilteknologi

Corinthians-trøyen har en ny Nike-tekstilteknologi

by Peter Østbye

Lansert av Nike, den nye Corinthians 2022-trøyen kan skryte av tilstedeværelsen av den nye Dri-FIT ADV, det amerikanske merkets tekstilteknologi.

Hos Nike er det selvfølgelig FC Barcelona, ​​​​Inter Milan og også PSG. Men den brasilianske klubben Corinthians er også et sterkt element for det amerikanske merket på den andre siden av Atlanteren. Corinthians-klubben, kjent over hele verden og regnet som en av de mest besøkte i Brasil, har nettopp lansert sin nye hjemmedrakt fra 2022.

Men mer enn bare en ny trøye, den er den første med den nye versjonen av tekstilet Dri-FIT ADV av Nike. Det samme som vil være til stede på alle 2022-2023-draktene til de store Nike-lagene og på 2022-VM-trøyene.

Vi feirer et ekstraordinært år 2012

Han kommer også med sin nye versjon av stoffet Dri-FIT ADV og det nye relieffet designet Nike en spesiell hjemmedrakt for 2022-2023 for Corinthians Club. Faktisk feirer sesongen som nettopp har startet tiårsjubileet for et år som har vært ekstraordinært for den brasilianske klubben.

Copa Libertadores og Club World Cup-vinnere i samme periode. For å feire dette med verdighet har det amerikanske merket derfor sett for seg et hjemmeantrekk som er relativt nøkternt, siden det stort sett er hvitt men preget av innslag av sort og gull i nivå med krage og ermekanter.
.

The Corinthians 2022-2023 hjemmeskjorte

Selvfølgelig, og som ofte er tilfellet med brasilianske klubber, er ikke drakten som presenteres og bæres helt den samme. Med ikke mindre enn syv sponsorer for den første kampen mot Boca Juniors, forblir Corinthians 22/23 hjemmedrakt et perfekt utført antrekk.
.

The Corinthians 2022-2023 Kit

På teknologisiden, og som forklart litt ovenfor, er stoffet som brukes den siste versjonen av Dri-FIT ADV. Presentert i mai 2021 i fortsettelsen av de gamle antrekkene Aeroswift og damp strikket, denne innovasjonen kjenner en andre generasjon, men bare det estetiske aspektet av relieffet endres. Denne teknologien, som allerede er synlig på Barças treningssett siden begynnelsen av året, vil bli vanlig hos Nike i løpet av de kommende månedene.

Selv om noen utvalg som Norge vil beholde det gamle Dri-FIT ADValle valg som kvalifiserer til verdensmesterskapet i 2022 vil dra nytte av det, og det samme vil toppklubbene som har signert Nike for draktene 2022-2023.

You may also like

Leave a Comment