Home » D. Rugys: «Nytt 120 millioner dollar»-fond for å støtte ambisiøse forbrytelser

D. Rugys: «Nytt 120 millioner dollar»-fond for å støtte ambisiøse forbrytelser

by Gunnar Garfors

Crypt eiendomsinvesteringsselskapet Maven 11 Capital ble grunnlagt i Amsterdam 30. november. kunngjorde sitt andre fond til en verdi av 120 millioner dollar. Litauiske Darius Rugys, selskapets administrerende partner, sier at på grunn av suksessen til det første fondet, vil teamet hos Maven 11 Capital fortsette å investere i de beste og mest innovative teamene for å lage innovative blockchain-infrastrukturprotokoller, desentraliserte finansielle instrumenter (DeFi) og. å utvikle web 3.0-applikasjoner for kryptografisk industri.

Maven 11 Capital er et Amsterdam-basert blokkjede- og kryptoaktivefond som investerer i og støtter oppstartsselskaper over hele verden. Teamet som jobber med Maven 11 Capital streber hele tiden etter å takle de mest spennende temaene og skape den nødvendige overgangen til en desentralisert fremtid. er ny 120 millioner. US Dollar Maven 11 Capital Fund viser sterk vekst i appetitten til et bredere investeringsfellesskap for å tiltrekke kryptografiske eiendeler til sine risikokapitalporteføljer.

Investorer setter pris på ikke bare å delta i investeringene deres, men også å bli aktive medlemmer av samfunnet og deres økosystem. Det er klart at dette er et område som ikke lenger kan ignoreres, sier Joost van der Plas i Maven 11 Capital.

Maven 11 Capitals investorer tilhører ulike selvhjelpsgrupper. Dette inkluderer seniorpersoner med erfaring innen finans og teknologi, gründere som handler med kryptovalutaer, forretningskontorer og institusjonelle sponsorer. Investorer er ikke bare begeistret over mulighetene denne industrien gir, men også over å bli en del av økosystemet og lære mer om den nåværende overgangen til en desentralisert, sikker og overraskende spennende fremtid.

Maven 11 Capital tilbyr mer enn bare finansiering for oppstart. Hele fondsteamet støtter aktivt selskapene i porteføljen i å akselerere deres vekst. Eksempel på denne prosessen Maven 11 Capital tar rollen som den aktive delegaten for gruppen i Maple Finance-protokollen og donerer mer enn 150 millioner euro. AMERIKAS FORENTE STATER. Dollarlån til ulike aktører i kryptovalutamarkedet, som vil opprettholde og skape verdier for sin venturekapitalinvestering i Maple Finance.

den rikelige kapitalen i bransjen for tiden krever mye mer forsyning. Et eksempel på vårt engasjement i Maple Finances likviditetstestlogg ved bruk av bootstrapping-metoden viser hvordan vi kan gjøre dette. Vi tar alltid en skreddersydd tilnærming siden hvert team og prosjekt har forskjellige behov, sier Balder Romans, investeringssjef i Maven 11 Capital.

Maven 11 Capital ble grunnlagt i 2015. og har foretatt venturekapitalinvesteringer siden 2017. Med ny finansiering ønsker Maven 11 Capital å bli en viktig partner for alle team og støtte fenomenale prosjekter fra oppstart til implementering. Tidligere fondsinvesteringer inkluderer Celestia, Qredo, Nym Technologies og Spectral Finance. I tillegg til Merit Circle, Maple Finance, Anoma og Zapper er det allerede investert i Venture Fund II.

Bilde :: 1 høyre

Risikokapitalstrukturen til det tradisjonelle nye fondet gir oss en tidshorisont for investeringer over mange år. Dette gir muligheten til å støtte protokoller som trenger å vokse fra en enkel innovasjonsdrevet idé til en fullstendig desentralisert autonom organisasjon (DAO) eller en raskt voksende protokoll med sterk trekkraft og en velfungerende infrastruktur, ifølge Maven 11 Capital Managing Partner Darius Rugys.

Velg selskapene og emnene som interesserer deg. Kilder.

You may also like

Leave a Comment