Home » Damar Hamlin kjemper for å bli frisk. Siste spillerstatusnyheter – NFL American Football

Damar Hamlin kjemper for å bli frisk. Siste spillerstatusnyheter – NFL American Football

by Gunnar Garfors

Hamlin, en spiller for Buffalo Bills, ble skadet i mandagens kamp mot Cincinnati Bengals. Han kolliderte med en rival, og fikk ham til å miste bevisstheten. En hjertestans fulgte. Han måtte gjenopplives på banen. Selvfølgelig er spillet over.

Spilleren var i stand til å gjenvinne sine vitale funksjoner. Men frykten forble. Tilstanden til offeret ble beskrevet som kritisk. La til at han er i medisinsk indusert koma.

Bekymrede fans ventet fortsatt på siste nytt fra sykehuset om fotballspillerens tilstand.

Det er ingen offisielle. De eneste så langt kommer fra folk fra Hamelins umiddelbare nærhet. Onkelen hans Dorrian Glen hevder atleten ble gjenopplivet to ganger. Ikke bare på banen, men også senere på selve sykehuset.

«Han døde praktisk talt på banen og de brakte ham tilbake til livet,» sa han til ESPN onsdag.

Damar Hamlin på sykehuset. Siste helsenyheter

Noe av informasjonen om Hamlins helse ble avslørt av familievennen Jordon Rooney, basert på nyhetene som legene hadde gitt til slektninger. Som han innrømmet i et intervju med ESPN, forbedret spillerens tilstand seg noe i løpet av natten fra tirsdag til onsdag. «Lesningene er lovende,» la han til.

Ytterligere detaljer ble gitt av Glenn. Hamlin er fortsatt på intensivavdelingen.

De prøver å få lungene hans i full funksjon igjen. Tirsdag var han fortsatt 100 prosent luftet, nå 50 prosent. Det er en klar forbedring, vi er takknemlige for alt.

Glenn understreket imidlertid at jagerflyens lunger fortsatt var skadet og at han ikke pustet helt på egenhånd. Han avslørte at legene bestemte seg for å legge ham på magen. Alt dette for å redusere trykket i offerets lunger.

Fansen ber om at kampen ikke finner sted snart

På sykehuset i Cincinnati der spilleren ligger, samles fansen fortsatt for å be for idolets helse. Tirsdag ble det bestemt at kampen mellom Bills og Bengals definitivt ikke gjenopptas denne uken.

Forfatter: TG/twis
//
Kilde: CNN.com

You may also like

Leave a Comment