Home » De kan vinne verdenscupen, og jeg skal ikke til verdenscupen. «11» mangler fra MM

De kan vinne verdenscupen, og jeg skal ikke til verdenscupen. «11» mangler fra MM

by Catherine Monroe

Det er mange fotballstjerner på fotball-VM. Denne gangen er det imidlertid et usedvanlig stort utvalg av store navn som blir borte fra VM. En side som kun kan bestå av de spillerne som ikke vil spille i Qatar vil være en av hovedfavorittene til den endelige seieren. Vær så god.

se videoen
Sport.pl-journalister er allerede i Qatar

Da det viste seg at etter å ha tapt sluttspillet mot Nord-Makedonia (0-1) i VM i Qatar, var det tydelig at mange er store gjeddemenn fra Appennin-halvøya, vil VM på det meste tilbringes foran fjernsynet. Det inkluderer målvakten Gianluigi Donnarumma og Leonardo Bonuccihvem vi valgte til vår XI, men denne gruppen med spillere fra Italia kunne vært enda større, om bare ved å legge til gode midtbanespillere som Barella, Verratti og Jorginho, som var på det absolutte høydepunktet av fotball for et år siden.

Den eneste spilleren på denne listen som lever i beste velgående og hvis landslag skal spille i ligaen er spanjolen Sergei Ramos. Etter en dyster forrige sesong preget av mange helseproblemer, returnerte den tidligere Real Madrid-forsvareren til toppformen i Paris Saint-Germain, men det var ikke nok til å få en oppfordring fra Luis Enrique. Den nåværende forsvareren til «Royal» vil sannsynligvis motta en på det østerrikske landslaget – David Alabamen laget hans ble eliminert etter sluttspillet, der de ikke klarte å matche waliserne.

Tyskland vil ikke spille i Qatar Tony Kroos, som fortsatt er fast i Real Madrid, men som allerede har trukket seg fra landslaget. Det franske landslaget skal forsvare tittelen, veldig svakt på midtbanen. De nåværende verdensmesterne spiller i Qatar, for eksempel uten N’Golo Kante. Chelsea-midtbanespilleren har vært frisk etter en muskelskade i lang tid og klarte ikke å komme seg til Championship.

Verdensmesternes drama. Karim Benzema kan gå glipp av verdenscupen

Mens prestasjonene til verdens beste spiller i 2021, Karim Benzema, fortsatt er i tvil, vil ikke Didier Deschamps kunne følge opp Bundesligaens beste spiller forrige sesong fordi Robert Lewandowski ikke mottok denne prisen Christopher Nunku av RB Leipzig. Den dynamiske offensive midtbanespilleren, som har vært i utmerket form de siste månedene, pådro seg en ganske alvorlig kneskade etter det franske landslagets ankomst til Qatar. Den siste informasjonen sier til og med at Nkunku rev ​​i stykker leddbåndet sitt etter å ha kollidert med Eduardo Camavinga og vil være på sidelinjen i omtrent 2,5 måneder.

Selvfølgelig vil Qatar gå glipp av den største avsløringen denne sesongen i Italias Serie A. Chwicza Kwaracchelia fra Napoli var ikke en gang i nærheten av å kvalifisere seg til VM med sitt Georgia-landslag. Kanskje det fortsatt er for tidlig for det. Selv Afrikas største fotballstjerner blir ikke å se i VM sadio mane med Senegal eliminerte han Egypt med sin tidligere Liverpool-lagkamerat for første gang i kontinental kvalifisering Mohammed Salahog så pådro han seg en skade i FC Bayern Münchens siste kamp før VM, som slår ham ut av turneringen.

Stor uflaks, men på et annet tidspunkt, hadde en nordmann Erling Haland. Den kanskje beste spissen i verden for øyeblikket er i form som en fele, men slet med skader i det avgjørende øyeblikket for eliminering. Hans Norge, foreløpig uten spiss i Manchester City, klarte seg ikke uten den største stjernen og, foran nederlenderne og tyrkerne i gruppen, kom han ikke en gang til sluttspillet.

Elleve savnet i verdensmesterskapet i Qatar:

Elleve savnet i VM i QatarElleve savnet i VM i Qatar www.buildlineup.com

Frankrike PogbaIngen har gjort det på 60 år. Til tross for en million problemer, ønsker de å være først

Og det er ikke alle de store spillerne som ikke vil spille i VM. Fraværet av hele Italias landslag betyr at vi ikke vil se europamestere som Marco Verratti, Jorginho, Nicolo Barella, Alessandro Bastoni eller Federico Chiesa i Qatar komme seg etter en alvorlig skade.

2018 verdensmester Paul Pogba (skadet) eller den karismatiske svensken Zlatan Ibrahimovic vil også være fraværende. Det er også Victor Osimhen (Nigeria), Milan Skriniar (Slovakia) og Martin Ödegaard (Norge), hvis landslag ikke kvalifiserte seg til verdenscuppen, og de skadde Timo Werner og Marco Reus (Tyskland), Reece James (England) og Mike Maignan (Frankrike).

Det mest smertefulle for de polske fansen er absolutt fraværet til Jakub Moder, som ennå ikke har kommet tilbake til kampen etter å ha revet av korsbåndet i kneet og vært i form ville være styrken til midtbanen til det polske landslaget.

Reserver:

Mike Maignan (Frankrike), Reece James (England), Milan Skriniar (Slovakia), Alessandro Bastoni (Italia), Marco Verratti (Italia), Jakub Moder (Polen), Jorginho (Italia), Nicolo Barella (Italia), Martin Odegaard (Italia). Norge), Timo Werner (Tyskland), Marco Reus (Tyskland), Paul Pogba (Frankrike), Federico Chiesa (Italia), Victor Osimhen (Nigeria), Zlatan Ibrahim (Sverige).

VM i Qatar starter søndag 20. november. I åpningskampen klokken 17.00 polering Qatar mot Ecuador.

You may also like

Leave a Comment