Home » Den kjente hopperen Granerud arrangeres på fotballstadion

Den kjente hopperen Granerud arrangeres på fotballstadion

by Catherine Monroe

Denne gangen jobbet han i presseboksen, hvor han ble gjenkjent av journalister, hvorav de fleste kjenner ham veldig godt fra høylandet.

Den 26 år gamle Springer forklarte at denne typen jobber ikke handler om å tjene penger, men om frivillig arbeid. Han har gjort det jevnlig siden han var 18, mest på Ullevaal stadion i Oslo.

«Er det Feil, dette er sosialt arbeid for min forening, Asker Skiklubb Hopp. Jeg liker virkelig dette stadionet, og forresten kan jeg se interessante kamper gratis. Jeg jobber på forskjellige stands, noen dager tidligere, under møtet med Slovenia (0-0), var jeg ansvarlig for funksjonshemmede området. Denne gangen ble jeg tildelt presseområdet for første gang og det var derfor jeg var så synlig for media» – oppsummerte Granerud.

Dugnad er et særnorsk begrep om ulønnet arbeid til beste for fellesskapet og utføres flere ganger i året av medlemmer av idrettslag, samvirkelag, borettslag og skoler.

I 2014 ble ordet anerkjent som det viktigste ordet i norsk i en landsomfattende meningsmåling av offentlig fjernsyn NRK.

Granerud la til at han er en ivrig fotballfan. «I den kampen ble jeg spesielt imponert av Erling Haaland, som scoret to mål og nesten var utrolig. Nå spiller han for Manchester City, noe jeg angrer litt på fordi jeg er en trofast Arsenal-supporter,» forklarte den utmerkede hopperen.

Granerud er avsløringen av de to siste hoppsesongene, og vant laggull og individuelle sølvmedaljer i skiflyging-VM i Planica og lagbronse i Vikersund.

I sesongen 2020/2021 scoret han også sølvmedalje i mixlaget ved verdensmesterskapet i Oberstdorf og seier i verdenscupen sammenlagt.

Zbigniew Kuczyński / PAP / Adriana C.

You may also like

Leave a Comment