Home » Den norske finansministeren spår BTC «Upheaval» av Investing.com

Den norske finansministeren spår BTC «Upheaval» av Investing.com

by Thure Lindhardt

© Reuters.

Investing.com – Mens de fleste sentralbankfolk, finansministre og finanstilsyn rundt om i verden har ganske negative syn på kryptovalutaer og kryptovalutaer generelt, skilte Norges finansministre seg ut i går ved å slå fast at kryptovalutaer på et tidspunkt vil overstige volatiliteten de er kjent for i dag. og oppleve en tid med «gjennombrudd».

– Det er klart at det over tid kan komme en utvikling der man kan få flere stabiliseringsmekanismer i valuta, som på lengre sikt kan føre til store gjennombrudd og omveltninger, sa Jan Tore Sanner i et intervju med Bloomberg tirsdag.

Han sa imidlertid at dette «ikke er et marked jeg vil anbefale til forbrukere».

Separat etterlyste Sanner sterkere regulering av krypto, og sa at han bare ser kryptoaktiva som mainstream hvis de er ordentlig regulert, og la merke til at kryptovalutaer for tiden også er populære «blant kriminelle».

Husk at landets finanstilsynsmyndighet onsdag oppfordret forbrukere til å tenke nøye gjennom risikoene før de investerer pengene sine i eiendeler som kryptovalutaer, digital kunst eller edle metaller.

Men ifølge Sanner skal folk kunne bestemme selv om de er komfortable med å investere i. Men han sa også at han ennå ikke var klar til å bli brukt som pengevikar.

– Det er ingen tvil om at det er stor interesse for kryptovaluta både i Norge og internasjonalt, sa Sanner. — Men foreløpig egner det seg ikke som betalingsmiddel.

Ansvar: Fusjonsmedier vil minne deg om at dataene på denne nettsiden ikke nødvendigvis er ekte eller korrekte. Alle CFD-er (aksjer, indekser, futures) og valutakurser leveres ikke av børser, men av markedsmakere. Derfor kan det hende at prisene ikke er nøyaktige og kan avvike fra den faktiske markedsprisen, noe som betyr at prisene er veiledende og ikke egnet for handelsformål. Derfor er ikke Fusion Media ansvarlig for eventuelle handelstap du kan pådra deg som følge av bruk av disse dataene.

Fusjonsmedier eller noen som er involvert i Fusion Media påtar seg intet ansvar for tap eller skade som oppstår som følge av å stole på informasjonen på denne nettsiden, inkludert data, priser, diagrammer og kjøps-/salgssignaler. Vennligst informer deg selv grundig om risikoene og kostnadene forbundet med handel i finansmarkedene, siden det er en av de mest risikofylte investeringsformene.

You may also like

Leave a Comment