Home » Det neste nettmøtet i Lisboa, et viktig «teknologisk» møte, vil bli holdt ansikt til ansikt

Det neste nettmøtet i Lisboa, et viktig «teknologisk» møte, vil bli holdt ansikt til ansikt

by Thure Lindhardt

Paddy Cosgrave, grunnleggeren av Web Summit, sa i november 2020 at lokalet, Altice Arena i Lisboa, var booket for 2021 og han forventet en personlig retur. Dette vil være tilfelle i høst, med forbehold om de hygieniske forholdene, bekreftet arrangørene til Reuters 11. august. De sa at de er i jevnlig kontakt med helsemyndigheter for å organisere et arrangement som vil sikre helsesikkerhet i møte med koronaviruspandemien. Det er ennå ikke bestemt om maskene eller testene er nødvendige, sa kommunikasjonsdirektør Katherine Farrell til Reuters, men lokalet er satt til å sikre at sosial distansering er mulig.

I henhold til gjeldende planer fra den portugisiske regjeringen vil maskekravet bli opphevet utendørs i september, men vil fortsatt være obligatorisk for store forsamlinger og obligatorisk innendørs. Deler av konferansen vil bli streamet online som før pandemien, sa Katherine Farrell.

Mer enn 1000 foredragsholdere og 1250 startups forventes på denne konferansen, som vil finne sted fra 1. til 4. november, ifølge Web Summit.

I 2020 deltok rundt 104 000 mennesker i dette eksklusivt nettbaserte arrangementet. Arrangørene sa at de forventet at mer enn 40 000 mennesker ville delta på konferansen i år. Nesten 70 500 billetter ble solgt til 2019-utgaven.

Med Reuters (Victoria Waldersee-rapport, fransk versjon Laura Marchioro, redigert av Blandine Hénault)

You may also like

Leave a Comment