Home » Det nye nettverket kommer til Tyskland. Hun vil konkurrere med lavprisselskapene

Det nye nettverket kommer til Tyskland. Hun vil konkurrere med lavprisselskapene

by Gunnar Garfors

Nettmarkedskjeden Oda vil utvide i Tyskland fra 2023. Hva skiller den?

Oda er en norsk nettmarkedskjede som debuterer i Tyskland i år/ photo.oda.com/de

Oda kommer til Tyskland

Oda Online Supermarket er en nettbutikk som er Norges ledende netthandelsleverandør. Fra 2022 vil det også utvide sin virksomhet til andre land. Etter en vellykket start i Finland, vil Tyskland slutte seg til de betjente markedene tidlig i 2023. Markedsinngangen i Berlin forberedes i Ragow Mittenwalde, hvor markedet vil ha sitt logistikksenter.

Oda har hentet inn 1,5 milliarder kroner (145 millioner euro) i kapital fra nye og eksisterende investorer og har som mål å styrke sin posisjon i den europeiske dagligvarebransjen på nett. Tilleggskapitalen er ment å drive utviklingen av markedene i Norge, Finland og – fra 2023 – i Tyskland. Markedet ønsker å konkurrere i markedet først og fremst med priser.

Oda har fokus på pris og logistikk

Med et effektivt logistikksystem sparer Oda verdifulle ressurser gjennom hele dagligvareforsyningskjeden og har som mål å gjøre dagligvarevirksomheten på nett lønnsom på lang sikt

Det melder forhandleren i en pressemelding.

ode. Hva er denne butikken og hvem er eieren?

Nettmarkedet Oda ble grunnlagt i 2013 av en vennegjeng. Siden den gang har det erobret det norske markedet og vokst til det største nettmarkedet i landet. Kjeden har fokus på lave priser, effektiv logistikk og fersk mat av høy kvalitet.

– I 2021 oppnådde vi et driftsresultat på 29 millioner kroner i Norge – et konkret bevis på at vår forretningsmodell fungerer. I tillegg har salget vårt i Norge økt med 15 til 20 prosent de siste månedene sammenlignet med samme periode i fjor – og dette i en tid hvor netthandelen krymper, sier Kristin Thornes Woldsdal, administrerende direktør i Oda Norge.

Oda ønsker å konkurrere med lavprisselskaper på markedet. – I fjor satte vi ned prisene våre i Norge for å henge med i konkurransen i lavprismarkedet. Dette har hatt en positiv innvirkning på vår kundebase og salg, forklarer Kristin Thornes Woldsdal.

Ser du etter et næringslokale å leie? Se tilbud på PropertyStock.pl

You may also like

Leave a Comment