Home » DevilPage.pl – Manchester United – Champions League: Manchester United mot Young Boys. Kunngjøringen av 6. runde av Champions League

DevilPage.pl – Manchester United – Champions League: Manchester United mot Young Boys. Kunngjøringen av 6. runde av Champions League

by Thure Lindhardt
Manchester United beseiret Villarreal (2-0) for to uker siden, mens Atalanta tapte poengene i kampen mot Young Boys (3-3). Med disse resultatene kunne Ralf Rangnick gå inn i hjemmekampen med stor ro. Det er mer press på Young Boys – sveitserne trenger en seier for å ha en sjanse til tredjeplass og spille i Europa League.
Hvem? Manchester United mot Young Boys
Når? 8. desember 2021, kl. 21.00
Hvor? Old Trafford
Dømme? Benoitt Bastien (Francja)
Overføring? Polsat Sport Premium 2

Den tyske treneren fikk en vellykket debut som midlertidig manager for Manchester United. De røde djevlene beseiret Crystal Palace (1-0) foran sitt eget publikum. Den første halvtimen av møtet søndag var spesielt imponerende, da vertene presenterte høy intensitet og pressing.

Etter kampen mot Crystal Palace kunngjorde Rangnick at han ville gjøre en rekke endringer i Manchester United-troppen. Den tyske treneren ønsker til og med å gi Phil Jones en sjanse, men engelskmannen var ikke påmeldt til turneringen. Skifterne vil garantert vise den nye manageren fra sin beste side, noe som lover et interessant møte.

Personalsituasjon:
Ralf Rangnick vil bekrefte på pressekonferansen før kampen at Donny van de Beek og Dean Henderson har en sjanse i hjemmekampen. Raphael Varane og Edinson Cavani har gjenopptatt treningen med laget, men disse to vil ikke være tilgjengelige for den tyske treneren. Anthony Martial har innstilt treningen til slutten av denne uken på grunn av en kneskade.

Young Boys har alvorlige helseproblemer foran kampen på Old Trafford. På grunn av en skade på de røde djevlene spiller ikke Jean-Pierre Nsame, Joel Monteiro, Cedric Zesiger, Esteban Petignat, David von Ballmoos, Christian Fassnacht og Ulisses Garcia.

Forventet sammensetning:

Manchester United: Henderson – Shaw, Wheezing, Bailly, Wan-Bissaka – Van de Beek, Dead – Eyes, Lingard – Eagle, Greenwood

Unge gutter: Faivre – Lefort, Lustenberger, Lauper, Hefti – Sierro, Pereira, Aebischer – Ngamaleu, Siebatcheu, Elia

Uttalelser før kampen:

Ralf Rangnick

« Jeg vil ikke bestemme meg for spørsmålet om elleve ennå, men jeg vil sette et par pickuper på vent på grunn av den travle timeplanen. Vi må gjøre alt vi kan for å ha så mange uthvilte spillere som mulig. Det er nødvendig å opprettholde en god serie samtidig. Vi tapte for Young Boys i den første kampen, så det må vi gjøre opp for nå.

Nemanja Mati

– Vi må prøve å imponere treneren, for å vise at vi fortjener kampen. Vi har allerede opprykk, førsteplass, men vi vil ha tre poeng på Old Trafford for å vise treneren at vi har den kvaliteten vi trenger.

Fakta før kampen:
Young Boys vil være en stor overraskelse når de møter Manchester United i Champions League runde 1. Sveitseren vant 2-1 hjemme og Theoson Siebatcheu scoret målet på pause.

– Young Boys reduserte flyreiser i Champions League etter å ha beseiret de røde djevlene. David Wagners lag vil lide 3 tap og kun vinne uavgjort i den siste kampen mot Atalant (3:3).

– Mine minner fra kampen mot Young Boys er ikke Aaron Wan-Bissak. Engelskmannen i Bern så det røde kortet i det 35. minutt av kampen og ødela de røde djevlenes planer for dette møtet. 24-åringen kan komme seg inn i feltet onsdag da han nylig mistet setet til Diogo Dalot.

– Manchester United sikret opprykk til knockout-stadiet i Champions League for 19. gang i historien. The Red Diaby er rekordholdere blant engelske band i denne forbindelse.

– Manchester United har vunnet Champions League-gruppespillet 16 ganger. The Red Diaby har bare gjort dette trikset for andre gang siden 2013/2014-sesongen.

Manchester United kan score sitt 400. Champions League-mål på onsdag. Old Trafford-klubben vil ha scoret 398 mål i Champions League så langt når vi tar med kamper fra gruppespillet til finalen.

– Cristiano Ronaldo gjorde sin 181. opptreden i Champions League mot Villarreal. Portugiseren er Champions League-rekordholderen i denne forbindelse. Han hadde fire opptredener mer enn den andre på rangeringen, Iker Casillas.

– Ralf Rangnick som manager leder lagene i 10 Champions League-kamper (4 seire, 2 uavgjorte, 4 tap). Den tyske treneren vil lede Schalke 04 inn i pfinau Champions League i sesongen 2010/2011, der de taper mot Manchester United (1:1).

– Hoveddommer blir Benoit Bastien. Den 38 år gamle franskmannen har aldri vurdert en kamp mot Manchester United i Champions League. Bastien var dommer i kampen til de røde djevlene mot Fenerbahce (4:1) i Europa League (2016/2017). Så straffet han to straffer for United.

– Trekningen av 1/8-finalen for parene i Champions League finner sted 13. desember kl. 12:00 i Nyon.

Kampen Manchester United vs Young Boys begynner onsdag 8. desember kl. 21.00 CET. Spillet vil bli sendt på Polsat Sport Premium 2. Vi inviterer deg også til å følge teksten vår på Live.DevilPage.pl.

You may also like

Leave a Comment