Home » Dobbel seier for Dar Młodzieży! | PortalMorski.pl

Dobbel seier for Dar Młodzieży! | PortalMorski.pl

by Catherine Monroe

Etter den tradisjonelle gateparaden av mannskapene i Fredrikstad, Norge, fant prisutdelingen for andre etappe av Tall Ships Races 2023 sted. ungdoms gave på ruten fra Hartlepool til Fredrikstad betydde at fartøysjef Rafał Szymański kunne vinne to trofeer: for førsteplassen i klasse A og Line Honours, prisen for det første skipet som kom i mål.

Allerede før resultatene ble offisielt kunngjort, mottok jeg gratulasjoner og medlemmene av de andre lagene uttrykte sin beundring for laget vårt, som gjorde sitt beste på den tiden sier kapteinen raphael Szymanskikommandør ungdoms gave. – Gjennomsnittsfarten i 12 timer var over 14 knop, jeg synes dette er et av de beste resultatene til skipet de siste årene. Vi utnyttet de optimale forholdene og det er en suksess for hele mannskapet, selv om jeg må innrømme at jeg etter første etappe tenkte på å trekke meg fra regattaen. Totalt 56 traineer ble hardt rammet. En stor bue fra meg til andreårsstudentene ved fakultetet for maskinteknikk ved Universitetet i Gdańsk og de 23 ukrainske studentene ved fakultetet for navigasjon ved Odessa Maritime Academy. De utgjør et godt etablert team.

Som kommandør Szymański påpeker er det kjekt å vinne, men det viktigste er trening.

Fra Fredrikstad ungdoms gave Avreise til Shetlandsøyene med en to-dagers mellomlanding i Sirevåg på vestkysten av Norge. Prinsesse Anne hilser på flåten av skip som ankommer Lerwick. En seilferie vil finne sted der fra 26. til 29. juli 2023, hvoretter skipene som deltar i Tall Ships Races 2023 starter den tredje og siste etappen av årets regatta på ruten Lerwick – Arendal.

You may also like

Leave a Comment