Home » Pressemelding fra Zawiercie 20.07.2023. Pressegjennomgang – Sammendrag av den viktigste informasjonen

Pressemelding fra Zawiercie 20.07.2023. Pressegjennomgang – Sammendrag av den viktigste informasjonen

by Erlend Loe

Vi har utarbeidet en morgenpresse for deg. Sjekk ut artiklene som ble lest mest av våre lesere i går, 19. juli, i Zawiercie. Pass på at du ikke har gått glipp av noe viktig. Har du lest artikkelen: «Polske stjerner fra familier med drikkeproblemer? Snakker de om traumatiske opplevelser?

Prasówka Zawiercie 20.07: Topp 3 artikler fra i går

Her er en liste over gårsdagens mest populære meldinger. Hadde du mulighet til å lese dem alle?

📢 Polske stjerner fra familier med drikkeproblemer. De snakker om traumatiske opplevelser

De oppnådde profesjonell suksess, mange av dem bygde privatliv, men de fikk ikke den beste starten i voksen alder. Mange stjerner fra familier der alkohol var et problem, valgte å dele historiene sine i media. Dermed oppmuntrer de andre som befinner seg i en lignende situasjon og viser også at det ikke er noen skam å ta opp kampen for seg selv, for eksempel i form av terapi.

Liker du rabatter?

📢 11 av de vakreste byene i Europa du må besøke. En av dem ble fullstendig kopiert av kineserne, den andre inspirerte Walt Disney

En ferie i Europa er en mulighet til å besøke de vakreste og mest sjarmerende byene på kontinentet som vil overraske og glede mange av dere. Vi har valgt ut 11 destinasjoner fra Hellas, Italia, Spania, Tyskland og til og med Norge og andre land som er mest verdt å besøke denne sommeren. Finn ut hvorfor de er så spesielle og hvorfor de er verdt et besøk for å slappe av uten folkemengdene og høye priser.

📢 Malwina Gola fra Zawiercie ble vinneren av konkurransen «For den vakreste stylingen med hatt» under den prestisjetunge Derbygallaen 2023. BILDER

Malwina Gola, en 17 år gammel bosatt i Zawiercie, ble vinneren av konkurransen «For den vakreste stiliseringen med en hatt» under den prestisjetunge derbygallaen 2023, Polish Ascot, som ble holdt på veddeløpsbanen Służewiec. Konkurransejuryen besto av: Małgorzata Kożuchowska, Monika Richardson, Alicja Ostolska og Katarzyna Krauss. «Derbygallaen er en begivenhet full av ynde og klasse. Dette er en unik mulighet til å fordype seg i dagene da damer flakket med hatten på løp og herrer lot seg rive med av følelsene som fulgte atletisk konkurranse på racerbanen. Vi tok en prat med Malwina for å dele hennes inntrykk for deg.

Les de viktigste nyhetene mer komfortabelt

Pressemelding 20.07 Zawiercie: Andre arrangementer

Nedenfor presenterer vi andre artikler som fanget oppmerksomheten til leserne i går i Zawiercie. Hva var så viktig at du ikke klarte å ta øynene fra det?

📢 Hvilken tannlege i Zawiercie er BEST? Hvor behandles tenner? Sjekk ut LISTE over Eagles of Dentistry i Zawiercie!

Hvilken tannlege i Zawiercie er BEST? Se hvilke tannleger fra byen vår som fikk priser i Eagles of Dentistry-avstemningen. Vinnerne er bransjeledere og fokuserer aktivt på å utvikle og forbedre ferdighetene sine, noe som omsetter seg til kvalitet på tjenesten og kundetilfredshet. Klikk på galleriet og se de beste tannlegene fra Zawiercie!

DU MÅ SE

Det skjer i Polen og i verden – les videre i.pl

You may also like

Leave a Comment