Home » Elektriske scootere opptil 2000 PLN – hvor mange kilometer betales for kjøpet?

Elektriske scootere opptil 2000 PLN – hvor mange kilometer betales for kjøpet?

by Peter Østbye

I denne artikkelen skriver vi om tilbudene som er tilgjengelige på Internett. Noen av lenkene i teksten er tilknyttede lenker. Vi tjener penger når du klikker på den.

I artikkelen finner du informasjon om elektriske scootere:

Alle vil betale tilbake kjøpet av en scooter i en annen tid, men vi vil prøve å sette universelle verdier. Siden scooteren hovedsakelig brukes til bykjøring, vi aksepterer et alternativ i form av en returreise med buss for totalt PLN 8 (to billetter for PLN 4, dvs. PLN 0,80 per kilometer). Det antar vi det er ca 10 km i begge retninger. Kostnaden for å kjøre på den elektriske scooteren (den elektriske strømmen som trengs for å lade batteriet). et gjennomsnitt på ca 1-2 gram per kilometer, avhenger av været. Ved å lade kjøretøyet på jobb eller på universitetet elimineres disse lave kostnadene, dvs. 10-20g pr dag så vi tar ikke hensyn til det.

Det er verdt å huske at moroa ved å kjøre scooter, bekvemmeligheten (direkte tilgang til stedet når som helst) og den reduserte reisetiden i rushtiden er uvurderlige.

Xiaomi Mi 1S elektrisk scooter

Xiaomi produserer noen av de mest populære scooterne på markedet. Dette er kjøretøy som har gode parametere, ser bra ut, er testet av millioner av brukere og etter at garantien går ut kan du enkelt bytte ut mange komponenter selv. Mi 1S koster rundt 2 tusen. PLN, har en 250W motor, utvikler en hastighet på opptil 25 km/t (maksimal tillatt hastighet er 20 km/t og de fleste kjøretøy har allerede en elektronisk lås) og rekkevidden er 30 km. Den har pneumatiske dekk med 8,5 tommers slanger, så den er ganske komfortabel når du sykler. Den er utstyrt med et display som hjelper til med betjening og gir informasjon om gjeldende kjøreparametere. Kjøpet av denne modellen vil betale seg selv etter en tur på ca 2,5 tusen km. km, altså etter 250 dager tur/retur i stedet for å bruke kollektivtransport.

Skymaster Nexos elektrisk scooter

Skymaster Nexos skiller seg ut med større 10-tommers hjul som ikke trenger å blåses opp (de er tubeless-klare). På den ene siden overvinner de større ujevnheter bedre, på den andre siden gir de ikke like god amortisering som pumpede varianter. Nexos har en 350W motor som gir en hastighet på 25 km/t. Batteriet varer ca 20 km. Denne verdien ble imidlertid målt under ideelle forhold som ikke forekommer i veitrafikk, så slik produsentinformasjon må tas i betraktning. I kampanjen koster scooteren 1,5 tusen. PLN (i stedet for 2000 PLN), som betyr at kjøpet vil betale tilbake ca 1,8 tusen. km, dvs. etter 180 dagers kjøring.

Elektrisk scooter Red Bull Racing 8.5

Red Bull Racing vil kanskje like det. Den har en 350W motor, akselererer til 20km/t (forbudt på grunn av de siste forskriftene) og batteriet lar deg reise 25km på en enkelt lading. Hjulene er 8,5 tommer og slangeløse dekk er fabrikkmontert. Den elektriske bremsen foran og den bakre skivebremsen er ansvarlige for sikkerheten. Produsenten tok seg også av belysningen foran og bak. Det kan sies at det her ble brukt en standardløsning i form av et sammenleggbart ratt. Takket være dette kan scooteren enkelt transporteres i bagasjerommet eller tas med til kontoret. Kjøpet av Red Bull Racing betaler seg selv etter ca 2,3 tusen. km, dvs. etter 230 dagers kontinuerlig bruk.

Bird Air elektrisk sparkesykkel

Blant de elektriske scooterne skiller Bird Air seg utvilsomt ut. Den har et unikt design. Den er laget av aluminium og høykvalitets plast, noe som betyr at den bare veier 13,6 kg. 250 W-motoren lar kjøretøyet akselerere til 25 km/t, og 5,2 Ah-batteriet er tilstrekkelig for maksimalt 25 km kjøring. Scooteren har litt mindre hjul enn konkurrentene da de er 8 tommer. LED-displayet viser speedometer, kjørehistorikk og batteriindikator. Kjøpet av Bird Air Scooter vil betale seg tilbake etter omtrent 2,3 tusen kilometer. km, dvs. etter gjennomsnittlig 230 dagers bruk.

Elektrisk sparkesykkel Prime3 EES22

Blant nyhetene på markedet er Prime3 EES22 lavbudsjettsscooter interessant. Den har en 250W motor, en hastighet på opptil 25 km/t og en maksimal rekkevidde på 15 km. Batteriet har en kapasitet på 5 Ah og er fulladet på fire timer. Den er utstyrt med 8 tommers hjul med innerrør. Denne modellen er lett da den bare veier 12,4 kg, så transport er ikke noe problem. Dette er den billigste elektriske scooteren fra denne listen. Kjøpet vil betale seg selv etter en tur på omtrent 1,5 tusen km. km, dvs. etter 150 dagers bruk.

You may also like

Leave a Comment