Home » Emirates News Agency – Ahmed bin Saeed åpner Gulfood 2022

Emirates News Agency – Ahmed bin Saeed åpner Gulfood 2022

by Peter Østbye

DUBAI, 13. februar 2022 (WAM) — Styrelederen for Dubai World Trade Center Authority (DWTCA), Hans Høyhet Sheikh Ahmed bin Saeed Al Maktoum, innviet i dag den 27. utgaven av Gulfood, den største begivenheten for mat og drikke ved Dubai World Trade Center (DWTC).

Hans høyhet Sheikh Ahmed deltok på messen sammen med Mariam Al Mheiri, UAE-minister for klimaendringer og miljø, og Helal Saeed Almarri, generaldirektør for Dubai World Trade Hub Authority. Fra 13. til 17. februar vil den globale F&B-industrien vise frem innovative løsninger for å møte nye trender og raskt skiftende forbrukervaner, undersøke bransjeutfordringer, inspirere til handling og inngå avtaler for å forbedre fremtiden.

Over 4000 selskaper fra 120 land, et ledende panel av foredragsholdere og de beste kokkene i verden vil sette kursen for en industri i endring. Besøkende til arrangementet kan møte kjøpere som ønsker å ta imot bestillinger på de nyeste og bransjedefinerende produktene, mens utstillere vil søke å tiltrekke seg kunder som ønsker å fylle ordrebøkene sine på årets første samling i mat- og gjestfrihetssektoren.

I løpet av de neste fem dagene vil bærekraftig utvikling, den voksende rollen til e-handel i F&B-sektoren, forstyrrende teknologier og effektinnovasjon bli utforsket og analysert.

UAE-minister for klimaendringer og miljø Mariam Al Mheiri åpnet den splitter nye handlingsorienterte Gulfood Inspire-sesjonen, som samlet en rekke foredragsholdere, inkludert F&B-industriledere, ministre, beslutningstakere, detaljhandelsledere, teknologer og agronomer, analytikere og prognosemakere, alle gir verdifull innsikt, bransjeinnsikt og handlingsforløp.

Gulfood 2022 åpnet med det største antallet utstillere til dags dato, inkludert nye fiskeindustrisamfunnspaviljonger fra Norge, Uruguay, Panama og Usbekistan, som også får selskap av nykommere fra Australia, Colombia, Sør-Afrika, Sveits og Hong Kong.

Deltakere, enten det er nye eller mangeårige utstillere, er begeistret over de mange mulighetene Gulfood vil tilby denne uken.

Frankrike fornyet sin deltakelse med 69 selskaper som bringer det beste av fransk F&B til regionen – drevet av Business France, det offentlige byrået som støtter selskaper i deres eksport- og ekspansjonsprosjekter.

Flavie Paquay, leder for Business Frances UAE-kontor og F&B-avdeling, sa: «Globale matkjøpere, importører og forhandlere vil utnytte nettverksmulighetene for å finne forsyninger som passer for deres målmarked. Mens jeg forberedte arrangementet, kunne jeg se entusiasmen til de franske utstillerne for å presentere sine nyeste produkter, spesielt skreddersydd for smaksløkene i Midtøsten.»

«Å delta på det største årlige F&B-innkjøpsarrangementet i verden har blitt en tradisjon for Frankrike. Vi er glade for å fornye vårt engasjement ved å delta på den 27. utgaven av Gulfood og dele verdiene til den franske matindustrien med besøkende: Excellence, Responsibility , Autentisitet, deling og innovasjon,” la Mr. Paquay til.

Med sikte på å koble til, skape og endre for en bedre fremtid, startet denne uken med den historiske lanseringen av Gulfood Zero Waste – en ny bevegelse for å skape et bærekraftig arrangement og inspirere folk i matindustrien og matlagingentusiaster til å gjøre det Law.

Mat fra utstillere og matlagingsstasjoner vil bli samlet inn i løpet av de fem dagene arrangementet varer og presenteres i samarbeid med The Waste Lab, en oppstart som har som mål å skape en mulighet for at hvert matsvinn kan bli en løsning, ikke en kompostproduksjon med ansvar. .

Zero waste-mestere vil bli belønnet for de beste ende-til-ende-løsningene på den globale F&B-utfordringen ved en spesiell begivenhet denne uken.

Samtidig hadde den enormt populære Gulfood Innovation Awards nok et enestående år med betydelige gjennombrudd som vil endre spillet og bringe bransjen fremover. Vinnere i åtte kategorier som spenner fra bærekraftig emballasje til plantebaserte innovasjoner for helse og velvære og mest innovative frosne og kjølte produkter vil bli annonsert mandag 14. februar.

Ved siden av utstillingen er Gulfood Top Table det første for arrangementet, og tar den kulinariske opplevelsen til et nytt nivå med en rekke live demonstrasjoner og workshops ledet av en rekke prisvinnende kokker og influencere fra hele verden. Under arrangementet vil opptil 70 kokker fra 50 restauranter tilberede mer enn 1000 unike retter, og bringe sammen bransjemedier, innovatører og globale trendsettere til en mesterklassefeiring.

Gulfood YouthX, en helt ny plattform, debuterer denne uken. Målet er å styrke unge mennesker og drive fremtiden til mat- og drikkeindustrien. Den første begivenheten vil hjelpe unge emiratiske talenter å gjøre lidenskapen sin til en høytflygende karriere og gi dem muligheten til å lære av anerkjente kokker som vil gi dem praktisk erfaring i ekte kjøkken.

YouthX Culinary Competition setter lokale talenter opp mot hverandre, og vinneren vil vinne en livsendrende opplevelse på en av Hilton Europes restauranter denne sommeren, mens nummer to vil motta et 25 % Culinary Arts-stipend fra Dubai College of Tourism.

Arrangementet finner sted under strenge sikkerhets- og hygieneprotokoller. DWTC har bevist sin evne til å skape det sikreste forretningsmiljøet og levere arrangementer i verdensklasse samtidig som de overholder de strengeste sikkerhetsprotokollene.

Oversatt av: Gihane Fawzi.

http://wam.ae/en/details/1395303020478

You may also like

Leave a Comment