Home » En aspirerende Youtube-stjerne i en bar i Litauen sier at hun er i et mareritt: slår, kveler og truer tre kvinner

En aspirerende Youtube-stjerne i en bar i Litauen sier at hun er i et mareritt: slår, kveler og truer tre kvinner

by Connie Nielsen

Lina, som deler videoer med følgerne sine rett fra arbeidsplassen, bestemte seg for å sjekke ut sin lokale favorittbar da hun dro til hjembyen Jonava. Kvinnen ble svært skuffet fordi Lina sa at hun opplevde et voldsutbrudd da hun dro frem kameraet og begynte å snakke.

I posten Facebook L. Chaladauskaitė fortalte om den ubehagelige situasjonen og gikk med på å dele sin erfaring med. å dele Delphi. Språket er ikke rettet.

«Jeg elsker Litauen.

Spesielt Jonava.

Jeg kom tilbake til Litauen i dag og kjørte inn til byen for å utforske.

Men i baren i Jonava gjør jeg det knust 3 jenter snakker til kameraet.

Jeg elsker Litauen, men å bo i Norge er tryggere …

Bare fordi jeg gjorde en livestream med kameraet, som jeg gjør hele tiden og har gjort overalt, til og med i Colombia, Russland, Norge, Holland osv., men bare i Jonava jeg startet masse streker fra Jonava forretningskvinner som de kalte seg. De angrep meg fordi de ikke likte hvorfor jeg filmet meg selv og snakket med kameraet.

eller Type Nå er jeg redd for å gå tilbake til Jonava og gjøre live-filmer selv bare på grunn av henne Sårog jeg er ingen???

Forresten, 3 pike ikke barnslig… Auč… Det gjør vondt.

Litauen er mer skummelt enn Colombia! Jeg plukket hårtotter og kvalte meg barnløs, og truet med at jeg ikke ville løpe fritt og «bo» i Jonava … Selv om jeg ikke en gang snakket om det.

Hvorfor ??? Er ikke det forbudt i Jonava? ”Lina, som fortalte sin uheldige historie, ble overrasket.

L. Chaladauskaitė ble kjent på YouTube for å filme programmer der følgere kan bli med i samtalen og stille spørsmål. Kvinnen forteller også bak kulissene om arbeidet sitt ved å skyte videoblogger.

Det er strengt forbudt å bruke all informasjon publisert av DELFI på andre nettsteder, i tradisjonelle medier eller andre steder, eller å distribuere vårt materiale i noen form uten samtykke, og dersom samtykke er innhentet, må DELFI oppgis som kilde.

You may also like

Leave a Comment